Τρίτη, 7 Μαΐου 2013

Πώς να αποκτήσετε ηλιοκαμμένο λουκ

Πώς να αποκτήσετε ηλιοκαμμένο λουκ


Διώξτε μακριά τη χλωμάδα του χειμώνα

Ένα από τα κορυφαία makeup look αυτής της περιόδου είναι το ηλιοκαμένο που μας βοηθάει να διώξουμε τη «χλωμάδα» του χειμώνα και να μπούμε σε ρυθμούς καλοκαιριού. 

Πώς όμως μπορούμε να το αποκτήσουμε χωρίς να χρειαστεί να κάτσουμε με τις ώρες κάτω από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου; Τα προϊόντα μακιγιάζ μπορούν να κάνουν θαύματα και ένα από αυτά είναι η μετατροπή μιας κανονικής επιδερμίδας σε υπέροχες ηλιοκαμένες αποχρώσεις.

Το βασικό καλλυντικό που θα χρειαστείτε είναι μια bronze πούδρα ή bronzer όπως συνηθίζουν να την λένε. Με τη βοήθεια λοιπόν ενός μεγάλου πινέλου πάρτε μια ποσότητα από την πούδρα και αρχίστε την εφαρμογή της στο πρόσωπο σας με την εξής σειρά. Πρώτα περάστε την κάνοντας κυκλικές κινήσεις από το μέτωπο σας, ακόμα και κοντά στις ρίζες των μαλλιών σας. Στη συνέχεια εφαρμόστε την στα ζυγωματικά, ξεκινώντας από τα μάγουλα και καταλήγοντας στους κροτάφους. Έπειτα τοποθετήστε την στη μύτη και το πιγούνι και ολοκληρώνοντας την εφαρμογή της πούδρας περάστε μια μικρή ποσότητα στον λαιμό και το ντεκολτέ σας ώστε να μην κάνει αντίθεση το χρώμα του προσώπου με το υπόλοιπο σώμα.

Αφού λοιπόν έχετε τελειώσει με την πούδρα, πάρτε με το πινέλο σας ένα ρουζ σε ροδακινί απόχρωση και περάστε το πάνω από την πούδρα στην περιοχή των ζυγωματικών σας και ολοκληρώστε το όλο look με ένα διακριτικό μολύβι για τα φρύδια και μια μάσκαρα. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε και μερικές γυαλάδες για να κάνετε ακόμα πιο φυσικό και λαμπερό το αποτέλεσμα. 

Πηγή: beautetinkyriaki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου