Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Τα πιο συχνά ψέματα των αντρών για να ρίξουν μια γυναίκα!



Ότι οι άντρες θα έκαναν τα πάντα προκειμένου να τους βρει η νύχτα να κάνουν sex,
είναι λίγο πολύ γνωστό. Και αν όχι όλοι, η συντριπτική τους πλειοψηφία!
Ας δούμε λοιπόν τα πιο συχνά ψέματα που λένε οι άντρες προκειμένου να ρίξουν μια γυναίκα στο κρεβάτι...
Έλα να δούμε ταινία: Αν το αντικείμενο του πόθου σου ξεστομίσει αυτή την κουβέντα, τότε προτίμησε να κάνεις αποτρίχωση παρά να βάλεις τα γυαλιά μυωπίας σου στην τσάντα σου. Διότι από την ταινία, θα δείτε τους τίτλους έναρξης άντε και την πρώτη σκηνή! Από τη στιγμή που τα φώτα θα χαμηλώσουν και οι δυο σας θα έρθετε πιο κοντά, το αγόρι μας είναι ακατόρθωτο να συγκρατήσει την... έξαψή του!

Δεν κάνω ποτέ σεξ στο πρώτο ραντεβού: Με αυτή την ατάκα πραγματικά θα μπορούσε να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι! Είναι προφανές, εκτός αν είναι πολύ ερωτευμένος μαζί σας, ότι το λέει πολύ απλά για να χαλαρώσετε και να είστε πιο ανοιχτή στο φλερτ και τα καλοπιάσματά του. Ένα βλέμμα, ένα χάδι στα μαλλιά, ένα κοπλιμέντο για τα εκφραστικά σας μάτια και κυρίως η εξομολόγηση για το πόσο πολύ του αρέσετε και ότι θεωρεί το σεξ σχετικά ασήμαντο μπροστά στην επικοινωνία των ανθρώπων, και τσουπ, το φρούριο σιγά σιγά πέφτει!

Έλα από το σπίτι να σου δείξω το σκυλάκι μου: Συναγερμός! Όταν ακούσετε κάτι τέτοιο, ένα είναι το σίγουρο, έχει ήδη προμηθευτεί προφυλακτικά! Οι άντρες, έχουν την πεποίθηση ότι αν δείξουν φιλόζωοι αυτομάτως γίνονται ακαταμάχητοι στις γυναίκες. Και γιατί να μην το πιστεύουν, αφού ισχύει! Μόλις κάποια ακούσει για τον Rex ή τη Λούσυ, μελώνει στη στιγμή, αφήνει στην άκρη ενδοιασμούς και καχυποψίες και δίνεται ολοκληρωτικά στην ευαίσθητη αυτή ύπαρξη! Μην εντυπωσιαστείτε αν σκυλί δεν υπάρχει πουθενά. Θα το πήγε η μαμά του στον κτηνίατρο! Παρόλα αυτά αφού φτάσατε μέχρι εκεί, είναι ντροπή να μην σας κεράσει ένα ποτό την ώρα που σας δείχνει το φωτογραφικό άλμπουμ του συμπαθούς τετράποδου! Η συνέχεια είναι γνωστή...
Eίμαι σχεσάκιας: Το παραμύθι θα σας το σκάσει από την αρχή, εσείς θα τον κοιτάξετε με το πιο γλυκό και ερωτευμένο βλέμμα και εν συνεχεία θα έρθει και το αποτελείωμα: «Μπορεί να είμαι των σχέσεων, αλλά είσαι τόσο συγκλονιστικά όμορφη και σέξι που δεν μπορώ να κρατηθώ». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...