Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Και οι άντρες υποκρίνονται… στο σεξ!

Και οι άντρες υποκρίνονται… στο σεξ!


Καταρρίπτεται ένας μύθος… αιώνων!

Δεν είναι μόνο οι γυναίκες καλές… ηθοποιοί κατά τη διάρκεια των ερωτικών επαφών, αλλά και οι άντρες. Σ’ αυτό συμφωνούν τόσο η μελέτη ενός κλινικού θεραπευτή, όσο και μια πανεπιστημιακή έρευνα. Για την ακρίβεια και οι δύο απέδειξαν ότι τελικά οργασμό προσποιούνται και οι άνδρες!

Στο βιβλίο του «Γιατί οι άντρες προσποιούνται: Ολη η απροσδόκητη αλήθεια», ο ΄Αμπρααμ Μοργκεντάλερ, αναφέρει πολλές ιστορίες ανδρών που παραδέχονται ότι έχουν προσποιηθεί οργασμό. Γιατί όμως οι άντρες προσποιούνται; Όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο κλινικός θεραπευτής, αυτό μάλλον προκύπτει γιατί οι συγκεκριμένοι άνδρες νοιάζονται περισσότερο για τη σύντροφό τους παρά για τους ίδιους. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο βιβλίο του, οι περισσότεροι άντρες που προσποιούνται οργασμό έχουν το εξής προφίλ: «Είναι αγχώδεις τύποι, ανησυχούν για την απόδοσή τους, για τη στύση τους, αλλά, επίσης, νοιάζονται πολύ για την απόλαυση της γυναίκας».

Στο συμπέρασμα ότι και οι άνδρες προσποιούνται οργασμό καταλήγει και μια έρευνα που διεξήγαγε το πανεπιστήμιο του Κάνσας, η οποία έδειξε ότι το 70% των γυναικών κάνουν τα πάντα για να μην καταλάβει ο σύντροφός τους πως δεν ικανοποιήθηκαν, ενώ, το αντίστοιχο ποσοστό των αντρών, ανέρχεται στο 30%.
Πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...