Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Στον πρόεδρο της Βουλής κατά Δραγασάκη η Χρυσή Αυγή

Στον πρόεδρο της Βουλής κατά Δραγασάκη η Χρυσή Αυγή


Υπέβαλε αναφορά στον Ε. Μεϊμαράκη κατά του αντιπροέδρου

Αναφορά στον Πρόεδρο της Βουλής, Β. Μεϊμαράκη, κατά του Β' αντιπροέδρου της, Γιάννη Δραγασάκη, υπέβαλλε σήμερα η Χρυσή Αυγή σε σχέση με τα όσα διαδραματίστηκαν κατά τη συνεδρίαση της Παρασκευής.

Στην αναφορά του, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, εκτιμά πως η ενέργεια του Γιάννη Δραγασάκη να αφαιρέσει το λόγο από τον βουλευτή του κόμματος, Π. Ηλιόπουλο, συνιστούσε αντισυνταγματική πράξη - και αξιώνει να ζητηθούν εξηγήσεις, να απολογηθεί, «και εάν οι εξηγήσεις δεν κριθούν επαρκείς, να εφαρμόσετε τον Κανονισμό και να επιβάλλετε την απομάκρυνσή του και να καλέσετε τη Βουλή, κατά την αμέσως επομένη συνεδρίαση, να επεκτείνει, ενδεχομένως, τον αποκλεισμό του Αντιπροέδρου Δραγασάκη έως 15 ημέρες». Επίσης, ο κος Παππάς ζητά την παρέμβαση του Προέδρου της Βουλής και ενάντια στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Γ. Πάντζα και Μ. Κανελλοπούλου, για τα όσα εκτόξευσαν κατά της Χρυσής Αυγής σε αντεγκλήσεις τους με τους βουλευτές της τελευταίας.

Τέλος, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, ζητά και την διενέργεια ΕΔΕ εναντίον υπαλλήλου της Βουλής, η οποία «υπαγόρευε στον Αντιπρόεδρο Ι. Δραγασάκη τι ακριβώς να λέει».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...