Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Πώς μπορείς να κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει πιο... πολυτελές χωρίς πολλά χρήματα;


Διάλεξε με προσοχή τα μπιμπελό και τα αξεσουάρ που στολίζεις ώστε να μοιάζουν σαν μια μοναδική συλλογή.



Στόλισε φρούτα! Ένα τεράστιο μπολ (μεταλλικό ή γυάλινο) π.χ. γεμάτο με πράσινα μήλα όχι μόνο στην κουζίνα αλλά και στο σαλόνι είναι στοιχείο πολυτέλειας!



Σημασία έχουν τα υφάσματα. Ένα όμορφο ριχτάρι από καλό υλικό ή ένας άψογος καναπές σε μοναδικό χρώμα παίζουν ρόλο!


Φρέσκα λουλούδια! Αν έχεις παρατηρήσει τις φωτογραφήσεις των σπιτιών επωνύμων και κυρίως βασιλικών μελών τα σπίτια τους είναι πάντα γεμάτα με φρέσκα λουλούδια!


Προσοχή στο χαλί! Ένα χαλί δεν είναι απαραίτητα να είναι ακριβό αλλά είναι απαραίτητο στο να αναδείξει ως πολυτελή ένα χώρο!


Πλούσια χρώματα χωρίς όμως να το παρακάνεις! Αν αγαπάς το λευκό διάλεξε ένα τμήμα του δωματίου για να το βάψεις με ένα βαθύ, πλούσιο χρώμα ώστε να δώσεις πολυτελές ύφος στο χώρο σου.


Ο φωτισμός είναι ακόμη ένα στοιχείο πολυτέλειας! Ο τρόπος που θα φωτίσεις τις γωνιές και το χώρο σου είναι σημαντικός. Επίσης εάν βάζεις κουρτίνες φρόντισε τα κουρτινόξυλα να είναι αρκετά πάνω από την κάσα του παραθύρου ώστε να κάνουν το δωμάτιο να δείχνει ψηλότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...