Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Συγκλονιστικές εξελίξεις: Βρέθηκε η μητέρα που πέταξε το μωρό στον σωλήνα αποχέτευσης!



Τεράστια έκπληξη προκαλούν οι νέες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας για τη μητέρα που πέταξε το μωρό της σε σωλήνα αποχέτευσης στην Κίνα!
Είναι μόλις 22 χρόνων, ανύπαντρη και τελικά ήταν εκείνη που ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του κτιρίου να καλέσει τις Αρχές ώστε να απεγκλωβίσουν το βρέφος και όχι οι γείτονες!

Το συγκλονιστικό είναι ότι η ίδια ήταν εκεί κατά τη διάρκεια του απεγκλωβισμού του μόλις δυο ημερών βρέφους και παρακολουθούσε επί δύο ώρες τις προσπάθειες των διασωστών!

Στην αρχή, η γυναίκα αρνήθηκε να αποκαλύψει ότι είναι η ίδια η μητέρα του παιδιού τόσο στον ιδιοκτήτη του κτιρίου που βρέθηκε το μωρό όσο και στους πυροσβέστες!

Ύστερα από έρευνες των Αρχών, της ζητήθηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις και τότε αναγκάστηκε να ομολογήσει, ενώ την ταυτότητά της πρόδωσαν παιχνίδια που βρήκε η αστυνομία στο δωμάτιό της, όπως και ίχνη αίματος στην τουαλέτα!

Η ίδια είπε ότι νοίκιαζε ένα δωμάτιο στο κτίριο και γέννησε μόνη της στην τουαλέτα! Εκεί το νεογέννητο της γλίστρησε και της έπεσε στην αποχέτευση!

Προσπάθησε να το τραβήξει έξω, όταν όμως δεν τα κατάφερε ειδοποίησε τον ιδιοκτήτη του κτιρίου!

Προφανώς η νεαρή γυναίκα ήθελε να κρύψει την ύπαρξη του μωρού της, αφού όπως είπε στους αστυνομικούς δεν είχε τα χρήματα για έκτρωση και έκρυβε την εγκυμοσύνη της φορώντας φαρδιά ρούχα και τυλίγοντας σφιχτά την κοιλιά της ώστε να μην φαίνεται!
lay-out.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...