Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Αναζητείται ηρεμία στον ΠΑΟΚ

Αναζητείται ηρεμία στον ΠΑΟΚ

Η πρώτη θέση στα πλέι-οφ δεν είναι πλέον στα χέρια του

Ο Ναπολεόνι «σκότωσε» τον ΠΑΟΚ στις καθυστερήσεις και προκάλεσε σεισμό στις τάξεις της ομάδας. Αυτή η ήττα δεν ήταν μόνο καταδικαστική για τον «Δικέφαλο του Βορρά» που δεν έχει πλέον το πάνω χέρι για την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στα πλέι οφ αλλά αλλάζει ακόμα και την προσπάθεια επιλογής προπονητή.

Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν κίνητρο για τον «δύσκολο» Χουμπ Στέφενς όμως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα η περίπτωση του γίνεται ακόμα δυσκολότερη. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αγκίρε που δείχνει να επιλέγει Πριμέρα Ντιβιζιόν και την νυν ομάδα του, την Εσπανιόλ. Τώρα, επικρατέστεροι για την θέση του προπονητή στον ΠΑΟΚ είναι οι Καπαρός και Πασιέντσια.

Οι αποδοκιμασίες χθες ήταν έντονες, τα άκουσε ακόμα και ο Ιβάν Σαββίδης, από τον οποίο ζητήθηκε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να αρχίσει τις ριζικές αλλαγές που θα φέρουν τον ΠΑΟΚ σε θέση πρωταγωνιστή. Πάνω από όλα όμως χρειάζεται πρώτα ηρεμία αφού δεν πρέπει όλο αυτό που γίνεται τώρα να ξεφύγει ακόμα περισσότερο.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...