Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Πώς επηρεάζει το προφυλακτικό τις γυναίκες;

Πώς επηρεάζει το προφυλακτικό τις γυναίκες;


Ξέρατε ότι το προφυλακτικό επηρεάζει τη σύντροφό σας; Πώς; Με 2 βασικούς τρόπους!

1. Εγκεφαλικά: Μην ψάχνετε άδικα το σημείο G στον κόλπο της, σας ενημερώνουμε ότι είναι στο κεφάλι της και στα αυτιά της! Μάλιστα! Οι περισσότερες γυναίκες είναι συναισθηματικές και αυτό που τις καυλώνει στο κρεβάτι είναι να τις κάνετε να αισθάνονται μοναδικές, ξεχωριστές και φυσικά να δείχνετε ότι έχετε συναισθήματα για αυτές και όχι ότι της αντιμετωπίζετε σαν ξεπέτες! Και έχουν συνδέσει εγκεφαλικά το προφυλακτικό με την ασφαλή ξεπέτα! Όταν κάνετε ελεύθερο σεξ μαζί της πέρα ότι της προσφέρεται ένα φυσικό συναίσθημα της δημιουργείται την εμπιστοσύνη ότι η σχέση σας είναι μονογαμική και ότι είναι η μόνη που υπάρχει στο κρεβάτι σας, γι αυτό άλλωστε δεν υπάρχει η ανάγκη για χρήση του προφυλακτικού. Αυτό την εξιτάρει εγκεφαλικά λοιπόν και μαζί με μερικά γλυκόλογα που θα της «ερεθίσουν» τα αυτάκια της θα πάρει φωτιά στο κρεβάτι!

2. Οργανικά και σωματικά: Υπάρχουν γυναίκες που ενοχλούνται από τη χρήση του προφυλακτικού! Τι νομίζατε ότι ισχύει μόνο για τους άνδρες; Υπάρχουν γυναίκες με πολύ ευαίσθητο κόλπο όπου η τριβή του προφυλακτικού προκαλεί ενόχληση, τσούξιμο ακόμα και φλεγμονή στην είσοδο του κόλπου. Έτσι ή δεν ευχαριστιέται το σεξ ή πιθανότατα αυτή η φλεγμονή που θα δημιουργηθεί να την δυσκολέψει στις τακτικές ερωτικές επαφές.

Μια λύση λοιπόν αν θέλετε οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε προφυλακτικό είναι να αγοράσετε τα πολύ λεπτά προφυλακτικά που έχουν πολύ λιπαντικό και σχεδόν δεν θα τα αισθάνεσθε και εσείς όταν τα φοράτε. Έτσι και θα βοηθήσετε την σύντροφό σας και θα αυξήσετε τη δική σας απόλαυση!
Πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...