Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Blonde: η πεμπτουσία του χρώματος στα μαλλιά


Blonde: η πεμπτουσία του χρώματος στα μαλλιά
Είναι η νέα τάση; Είναι η νέα τρέλα των γυναικών; Είναι η νέα ροκ διάθεση; Τι είναι τελικά το blonde που τόσος λόγος γίνεται τελευταία;  Πως προέκυψε ;
"Είναι από τα ωραιότερα και δημοφιλέστερα χρώματα μαλλιών. Η ονομασία προέκυψε από το συνδυασμό του brown ( καστανό) και του blonde ( ξανθό)" μας εξηγεί η Αθηνά Τζάνετ Κορώση Color expert & hairstylist της Koleston"To αποτέλεσμα αυτό δημιουργείται βάφοντας τα μαλλιά με δύο διαφορετικούς τόννους καστανού και ξανθού, χρησιμοποιώντας είτε διαφορετικό γαλάκτωμα είτε διαφορετικές βαφές ανάλογα το contrast που θέλουμε να δημιουργήσουμε. Σε περίπτωση που θέλουμε πιο έντονο ξάνοιγμα συμπληρώνουμε με ανταύγιες.  Βασικά το bronde έχει σαν βάση το καστανό το οποίο ξανοίγεται ενδιάμεσα ή κατά μήκος με τεχνικές ξανοίγματος ή βαφής. Έτσι τα μαλλιά δείχνουν πιο φωτεινά, πιο πλούσια και λαμπερά."
Natalie portman bronde-740x1024
Το σημαντικό με αυτό το χρώμα είναι ότι παίρνει διαφορετικές μορφές ανάλογα με το styling που δίνουμε στα μαλλιά. Άλλοτε δείχνει σαν ένα απαλό καστανόξανθο και άλλοτε σαν να έχουμε κάνει στα μαλλιά ανταύγιες. Για μία πιο ροκ διάθεση άφησε τα μαλλιά ελαφρά ατημέλητα, ενώ εάν αναζητάς πιο glamorous look  φορμάρισέ τα ή ίσιωσε τα και θα εντυπωσιαστείς.
jennifer lopez bronde1
TIP: Η επιλογή της έντασης του χρώματος και των αποχρώσεων εξαρτάται από τον τόνο της επιδερμίδας σου. Οι σταρένιες επιδερμίδες εμπλέκονται ιδανικά με τις ζεστές αποχρώσεις ενώ οι λευκές επιδερμίδες με τις πιο ψυχρές αποχρώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...