Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Κερατώνεις… με το cybersex;

Κερατώνεις… με το cybersex;

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ...ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΣ (ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΩ ΣΕΞ ΜΕ ΑΛΛΟΝ) ΜΕ ΑΛΛΟΝ/Η ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΙΑ!!!!!!!!


Εσείς τί πιστεύετε;

Όσοι…συλλαμβάνονται επ’ αυτοφόρω να κάνουν σεξ μέσω ίντερνετ, δεν θεωρούν το cybersex κέρατο αφού δεν αγγίζουν το άτομο και όλα γίνονται διαδικτυακά και μέσα από την οθόνη. Όμως ο απατημένος έχει άλλη άποψη: για εκείνον είναι κέρατο σχεδόν ίδιας σημασίας με το να έκανε σεξ με άλλο άτομο.
Για να καταλάβετε τη σπουδαιότητα του θέματος, η εφημερίδα Guardian αφιέρωσε ένα ολόκληρο ρεπορτάζ στο πρόβλημα της «διαδικτυακής» απιστίας. Από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 το ίντερνετ έδωσε την ευκαιρεία για εύκολη και ανώνυμη πρόσβαση σε πολλές ιστοσελίδες με σεξ, chat rooms, κάμερες, live sex που μπορεί κανείς να δει ακόμα και από το κινητό του ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία χρέωση.
Από την άλλη μεριά δεκάδες αναγνώστες στέλνουν γράμματα σε εφημερίδες και στήλες συμβουλών και αναρωτιούνται αν το cybersex είναι απιστία, καθώς έχει γίνει επιδημία που εξαπλώνεται σε άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας.
Εσείς τί πιστεύετε;
Πηγή: kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...