Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

«Σύντομα θα έχουμε ένα πιο ανοιχτό και ελεύθερο iOS»

«Σύντομα θα έχουμε ένα πιο ανοιχτό και ελεύθερο iOS»

Συνέντευξη παραχώρησε ο Tim Cook στα πλαίσια του συνεδρίου D11

Στην συνέντευξη που παραχώρησε ο Tim Cook στα πλαίσια του συνεδρίου D11 στην California αναφέρθηκε και στην πιθανότητα να δούμε σύντομα την Apple να μας παρουσιάζει ένα πιο ανοιχτό iOS.

Συγκεκριμένα είπε πως θα δοθεί μεγαλύτερη ελευθέρια στους χρήστες αλλά και στους Developers σύντομα στο εν λόγω λογισμικό. Αν αναρωτιέστε πόση ελευθερία θα είναι αυτή ο Tim Cook τόνισε πως θα είναι τόση ώστε να μην αλλοιώνει την συνολική εμπειρία του χρήστη ή να δημιουργεί προβλήματα στην συσκευή.

«Θα δείτε στο μέλλον περισσότερα APIs από την Apple με γνώμονα πάντα να μην αλλοιωθεί η εμπειρία του χρήστη» είπε. 

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός όταν είπε πως η Apple δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα στο να μεταφέρει εφαρμογές της σε άλλες πλατφόρμες όπως το Android ή τα Windows αρκεί βέβαια όπως χαρακτηριστικά είπε η κίνηση αυτή να έχει κάποια ουσία και νόημα.

Εν συνεχεία ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να δούμε και τα γνωστά πλέον Chat Heads του Facebook ως μέρος του λειτουργικού της Apple. Πάνω σε αυτό ήταν αρνητικός τονίζοντας πως ως τώρα όλοι φαίνονται να είναι ευχαριστημένοι με την ενσωμάτωση του Facebook στο iOS και έτσι δεν βλέπει τον λόγο για να γίνει κάτι σαν το παραπάνω. Ξεκαθάρισε βέβαια πως δουλεύουν στενά τόσο με την Facebook όσο και με το Τwitter και στο άμεσο μέλλον θα δούμε περισσότερα αποτελέσματα αυτής της συνεργασίας.

Πηγή: greekapplenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...