Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Η οθόνη του iPhone 5S θα έχει διπλάσια pixels από αυτή του iPhone 5

Η οθόνη του iPhone 5S θα έχει διπλάσια pixels από αυτή του iPhone 5

Έντονη φημολογία γύρω από το επόμενο μοντέλο της Apple

Νέες φήμες έρχονται αυτή τη φορά από την Κίνα και συγκεκριμένα από το δίκτυο Wei Feng Network πληροφορώντας μας ότι το επόμενο μοντέλο iPhone 5S θα έχει την ίδια οθόνη 4 ιντσών, με το iPhone 5, αλλά θα αποκτήσει διπλάσια pixels (στο σύνολο 1.5 εκ. pixels).

Οι ίδιες πληροφορίες μιλάνε επίσης για ένα πολύ μικρό περιθώριο (bezel) μεταξύ της οθόνης και του εξωτερικού σασί της συσκευής κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στο iPad Mini. Αυτό μπορεί να συμβεί με τα νέα panels οθονών που φημολογείται ότι κατασκευάζει η Sharp για την Apple, σε εργοστάσιο στην Ιαπωνία, πληροφορία που κυκλοφόρησε στις αρχές του μήνα.

H συγκεκριμένη φήμη είναι μια από τις πολλές που ακούμε τον τελευταίο καιρό, για το επόμενο iPhone, το οποίο αναμένουμε να έχει καλές αλλαγές κυρίως εσωτερικά της συσκευής.

Το iPhone 5S ή 6, το περιμένουμε τον Σεπτέμβριο ή Οκτώβριο, μιας και η κατασκευή της συγκεκριμένης οθόνης θα ξεκινήσει αυτό το μήνα.

Πηγή: greekapplenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...