Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Εμπορικό ντεμπούτο για την πρώτη καμπυλωτή OLED TV

Εμπορικό ντεμπούτο για την πρώτη καμπυλωτή OLED TV


Η LG ανακοίνωσε την κυκλοφορία του μοντέλου στην αγορά της Ν. Κορέας

Τη μάχη της ταχύτερης εισόδου στην αγορά της πρώτης καμπυλωτής OLED τηλεόρασης, κέρδισε η LG. Η εταιρεία ηλεκτρονικών ειδών ανακοίνωσε πως οι παραγγελίες του μοντέλου ξεκινούν τον επόμενο μήνα στη Ν. Κορέα, ενώ οι πρώτες συσκευές θα παραδοθούν τον Ιούνιο.

Πρόκειται για την 55EA9800, που είναι και η πρώτη συσκευή με καμπυλωτής οθόνη που θα κυκλοφορήσει στην αγορά. Το μοντέλο είχε αρχικά παρουσιαστεί στην έκθεση CES 2013, όπου αντίστοιχη τεχνολογική επίδειξη είχε γίνει και από την αντίπαλο Samsung. Τη μάχη ωστόσο της κυκλοφορίας στην αγορά κέρδισε η LG!

Η 55 ιντσών τηλεόραση απέσπασε θετικά σχόλια, ενώ σύμφωνα με την εταιρεία εξομοιώνει «την εμπειρία θέασης IMAX». Η καμπύλη της οθόνης γίνεται εφικτή χάρη στην τεχνολογία οργανικών LED. 

«Ολόκληρη η επιφάνεια της οθόνης έχει ίση απόσταση από τα μάτια του θεατή, εξαλείφοντας το πρόβλημα των παραμορφώσεων στα άκρα της οθόνης και την απουσία λεπτομέρειας», σημειώνει η εταιρεία.

Το πάχος της συσκευής δεν θα ξεπερνά τα 4,3 χιλιοστά ενώ το βάρος θα περιορίζεται στα 17 κιλά. Το κόστος από την άλλη στην αγορά της Κορέας, θα φτάνει τα 10.000 ευρώ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...