Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Πετρελαιοκίνητη έκδοση του Range Rover Sport

Πετρελαιοκίνητη έκδοση του Range Rover Sport


Θα παρουσιαστεί στην έκθεση της Φρανκφούρτης

Εκτός από την υβριδική εκδοχή του νέου Range Rover Sport, η Land Rover θα παρουσιάσει στη Φρανκφούρτη και μία 2λιτρη πετρελαιοκίνητη έκδοση.

Ο αρχιμηχανικός της Land Rover, Stuart Frith, ανέφερε ότι η «πράσινη» έκδοση του νέου Range Rover Sport θα βρίσκεται στην έκθεση αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη τον προσεχή Σεπτέμβριο. 

Η εν λόγω έκδοση θα φέρει κάτω από το καπό της τον SDV8 ο οποίος θα συνεργάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα όπου η συνδυαστική ροπή και των δύο θα ανέρχεται στα 700 Nm. 

Όμως το στέλεχος της βρετανικής φίρμας δεν έμεινε εκεί. Δήλωσε, επίσης, ότι εκτός από την ανανεωμένη γκάμα της Land Rover, θα υπάρχει στο περίπτερο και μια έκδοση του νέου Range Rover Sport, που εφοδιάζεται με έναν δίλιτρο πετρελαιοκινητήρα, τον ίδιο με εκείνον των Range Rover Evoque και Jaguar XF. 

Ο συγκεκριμένος diesel κινητήρας αποδίδει 240 ίππους, ενώ μειώνει αισθητά το συνολικό βάρος του πολυτελούς SUV της Range.



Πηγή: autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...