Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Shopping από 50 έως 150 ευρώ! Τα πιο hot items της μόδας προσαρμοσμένα στην τσέπη σου

Μπορεί οι μεγάλοι οίκοι μόδας να ορίζουν την οδό στις τάσεις και τις γραμμές της κάθε σεζόν αλλά το τι τελικά θα μπορέσει να μπει στην ζωή μας μάλλον το καθορίζει η τσέπη μας. Επειδή ό,τι κι αν γίνει η γυναικεία μας φύση δεν θα σταματήσει να φροντίζει και να περιποιείται τον εαυτό της δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις μειονέκτικα αν δεν μπορείς να αποκτήσεις όλα όσα σου προτείνουν οι οίκοι αλλά να κάνεις την απαραίτητη έρευνα ώστε να βρεις κομμάτια σύμφωνα με το δικό σου budget. 

H fashion editor του TLIFE Σοφία Σούζα που γνωρίζει πολύ καλά την αγορά, έκανε την έρευνα που πρέπει και ετοίμασε τρία διαφορετικά σύνολα με budget 50, 100 και 150 ευρώ. Το μόνο που μένει τώρα είναι να κάνεις "κλικ" επάνω στην κάθε φωτογραφία ώστε να δεις τις επιλογές που έχεις. 


Κάνε "κλικ" επάνω στις εικόνες και δες τι σου προτείνει η fashion editor

/
Η μόδα προτείνει prints και χρώματα και μπορείς μέσα από οικονομικές επιλογές να τα βάλεις στη ζωή σου. Φορέματα στενά, αέρινες γραμμές, γόβες αλλά και αξεσουάρ στις αποχρώσεις της σεζόν σε πολύ οικονομικές τιμές έρχονται για να σε ανανεώσουν. Για να δεις τις προτάσεις κάνε "κλικ" στην εικόνα. 




/
Αν μπορείς να διαθέσεις 100 ευρώ για το ντύσιμο σου τότε μπορείς να βρεις πολύ μεγάλη ποικιλία σε ρούχα και αξεσουάρ. Επίλεξε ριγέ παντελόνια, πέδιλα με διχρωμία αλλά και πολλά εντυπωσιακά αξεσουάρ για τα χέρια. Για να δεις τι σου προτείνει η fashion editor κάνε "κλικ" στην εικόνα. 



/
Μία ολόσωμη φόρμα, ένα ζευγάρι μεταλλικά πέδιλα, γυαλιά ηλίου αλλά και πολλά καλής ποιότητας ρούχα μπορούν με 150 ευρώ να γίνουν δικά σου. Οι επιλογές είναι πολλές και για να τις δεις κάνε "κλικ" επάνω στην εικόνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...