Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Στο TOP-10 του Fortune η Apple

Στο TOP-10 του Fortune η Apple


Ανέβηκε κατά επτά θέσεις φέτος

Πέρυσι η Apple βρισκότανε στην 17η θέση της ετήσιας λίστας του Fortune με τις καλύτερες και πιο σταθερές επιχειρήσεις της Aμερικής με βάση και τα μεικτά τους έσοδα. Φέτος; Παρά λοιπόν τις γκρίνιες, τις μουρμούρες και το δυσοίωνο μέλλον που σκιαγραφεί για την Apple η Wall Street και παρά το τρενάκι της μετοχής της, η εταιρεία από το Cupertino μπήκε στο top 10 και μάλιστα στην 6η θέση.

Ας δούμε τι γράφει το Fortune για την Apple:

«H Apple έχει καταφέρει και είναι μεγαλύτερη από ποτέ καταφέρνοντας να μπει στο top 10. H πίεση που ασκεί στην δουλειά της είναι στενά συνυφασμένο με αυτό το γεγονός. Κατά τον press event της τον περασμένο Οκτώβριο κατάφερα να διατηρήσει και να κερδίσει περισσότερα παρά να χάσει με τις αναβαθμίσεις στο λογισμικό της και την ανακοίνωση του iPad Mini. Η Apple και ο Tim Cook τον χρόνο που μας πέρασε απολογήθηκαν για πολλά, όπως για την αποτυχία τους στους στην εφαρμογή τους Χάρτες τον Σεπτέμβριο αλλά και πιο πρόσφατα στο καταναλωτικό κοινό της Κίνας για την κατάσταση των εγγυήσεων και αντικαταστάσεων των προϊόντων της στην εν λόγω χώρα. Η αγορά της Κίνας είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Apple που θέλει να δει το μερίδιο της εκεί να μεγαλώνει σύμφωνα και με τις δηλώσεις του Tim Cook τον Ιανουάριο. Όταν πολλοί executives άλλων εταιρειών ακόμη προσπαθούν να παρουσιάσουν ένα νέο iPod η Apple συνεχίζει να αποτελεί παράδειγμα καινοτομίας για όλες τις επιχειρήσεις.»

Πηγή: greekapplenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...