Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Νέο υβριδικός υπολογιστής από τη Toshiba

Νέο υβριδικός υπολογιστής από τη Toshiba


Υπερφορητός συνδυασμός Ultrabook και tablet

Το Portégé Z10t είναι η νέα προσθήκη στη συλλογή των υβριδικών φορητών της Toshiba. Λεπτό και κομψό, αλλά ταυτόχρονα ανθεκτικό και ισχυρό είναι το Ultrabook που αναζητούν οι απαιτητικοί business χρήστες, αλλά και όσοι ψάχνουν το κάτι παραπάνω από το φορητό τους υπολογιστή.

Το λειτουργικό του είναι τα Windows 8 Pro, τα οποία διευκολύνουν τη χρήση του ως tablet, ενώ η μετατροπή από laptop σε tablet γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Έτσι ο χρήστης μπορεί άνετα να κρατά σημειώσεις ή να μπαίνει στο ίντερνετ εν κινήσει χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής 10 σημείων, ενώ ανά πάσα στιγμή μπορεί να «επιστρέψει» στις λειτουργίες του laptop με πλήρες πληκτρολόγιο με οπίσθιο φωτισμό. 

Επιπλέον, με την λειτουργία DigitizerPen, οι χρήστες μπορούν να ζωγραφίσουν σκίτσα στην οθόνη του tablet, ενώ διαθέτει και λειτουργία αναγνώρισης του γραφικού χαρακτήρα.

Και στις δύο μορφές το PortégéZ10t προσφέρει γρήγορη και αποτελεσματική απόδοση χάρη στους νέους επεξεργαστές Intel Core για Ultrabooks και τα ενσωματωμένα SSDs υψηλής ταχύτητας.

Το Easy Guard της Toshiba εξασφαλίζει συχνή καθημερινή χρήση, αφού το Portégé Z10t έχει δοκιμαστεί για να καλύπτει τις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας της Toshiba. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι λιγότερο ευάλωτα τα αποθηκευμένα αρχεία σε περίπτωση απρόβλεπτης πτώσης της συσκευής.

Το πληκτρολόγιο είναι αδιάβροχο, διαθέτει λειτουργία αντικλεπτικής προστασίας Intel, λειτουργία Trusted Platform Module (TPM) για προστασία σημαντικών αρχείων και η τεχνολογία Intel vPro για πρόσθετη ασφάλεια.

Οι ευρωπαϊκές πωλήσεις του νέου Portégé Z10t με Full HD οθόνη αφής 11.6” (29,5 εκ.) θα ξεκινήσουν το δεύτερο τρίμηνο του 2013.



Τεχνικά χαρακτηριστικά Portégé Z10t

- Full HD οθόνη αφής 29.5 cm (11.6”) με υψηλή φωτεινότητα, πληκτρολόγιο πολλαπλής αφής με οπίσθιο φωτισμό, Accupoint και DigitizerPen 
- Επεξεργαστής τελευταίας τεχνολογίας Intel για Ultrabook
- Τεχνολογία SSD 
- Σύνδεση: WiFi b/g/n ή a/g/b/n, Bluetooth 4.0, προαιρετικό Intel Wireless Display και ενσωματωμένη ενότητα HSPA & LTE; Tablet: 1x USB3.0, HDMI (micro), SD, μονάδα πληκτρολογίου HP/Mic Combo: 1x USB2.0, HDMI, RGB, Gbit LAN
- Χρηστικά εργαλεία για επαγγελματίες: Trusted Platform Module (TPM v1.2), τεχνολογία Intel Active Management, λειτουργία αντικλεπτικής προστασίας Intel, λογισμικό Toshiba Eco Utility
- Χρώμα: μεταλλικό γκρι του ατσαλιού
- Διαστάσεις και βάρος: 299x220.5x16.9(μπροστινό μέρος/ 19.9(πίσω μέρος) mm; TBA
- Windows 8 Pro ή Windows 8



Πηγή: thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...