Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

4 πράγματα που σκέφτεται εκείνος, όταν είσαι γυμνή

4 πράγματα που σκέφτεται εκείνος, όταν είσαι γυμνή
Μάθε τις αλήθειες που ποτέ δεν τόλμησε να σου πει εκείνη τη «δύσκολη» στιγμή.
Οι άντρες σκέφτονται ακόμα και την ώρα που θα δουν μια γυμνή οπτασία μπροστά τους. Ναι, είναι γεγονός. Μπορούν να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει και τότε. Το πρόβλημα είναι, πως ποτέ δεν εκφράζουν ανοιχτά στο ενδιαφερόμενο πρόσωπο αυτές τις ιδιωτικές συζητήσεις που πραγματοποιούν με τον εαυτό τους.

Αντί να μένεις με την απορία κάθε φορά, διάβασε μερικές από τις πιο συχνές και πιθανές σκέψεις, που κάνει ο ερωτικός σου σύντροφος, όταν σε αντικρίζει όπως ακριβώς σε γέννησε η μαμά σου!

•    Το χαμόγελο στα χείλη είναι αποκαλυπτικό του ενθουσιασμού του, αλλά πόση ώρα να σε κοιτάζει δίχως να σου πει, ότι τρελαίνεται για σένα;

•    Σίγουρα η εμφάνιση σου τον δελεάζει πολύ να δοκιμάσει, όμως θα προτιμούσε να σε κοιτάει χωρίς να αγγίζει για αρκετές ώρες.

•    Σε θέλει ταυτόχρονα δίπλα του στο κρεβάτι, όμως να ξέρεις, πως θα τον εξιτάρεις αν περιφερθείς στο χώρο με ένα χορευτικό ρυθμό.


•    Υπάρχει και η χιουμοριστική πλευρά της υπόθεσης. Πολλοί είναι εκείνοι που στην όψη της λείας επιδερμίδας σου, θα αναρωτηθούν μήπως πρέπει να κάνουν μια αποτρίχωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...