Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Στήνουν 43 NEA ΔΙΟΔΙΑ με τριπλάσιες τιμές!!!



75 σταθμούς διοδίων θα έχουν συνολικά οι ελληνικοί δρόμοι όταν ολοκληρωθούν και οι Έλληνες θα πληρώνουν χρυσάφι το κάθε χιλιόμετρο που θα κάνουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι μέσα στα... επόμενα χρόνια θα δημιουργηθούν άλλοι 43 νέοι σταθμοί διοδίων στους οδικούς άξονες της χώρας γεγονός που θα σημάνει ραγδαία αύξηση του κόστους για τους πολίτες που θα τους χρησιμοποιούν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Ποντίκι» το αντίτιμο αναμένεται να τριπλασιαστεί, καθώς αρκεί να αναλογιστεί κανείς ότι εάν διαιρεθούν τα χιλιόμετρα των αυτοκινητοδρόμων με τον αριθμό των διοδίων προκύπτει ένας σταθμός ανά μόλις 23 χιλιόμετρα!

Μάλιστα οι οδικοί άξονες αναμένεται να παραδοθούν προς εκμετάλλευση σε ιδιώτες με αποτέλεσμα και και η τιμή των διοδίων σε πολλές περιπτώσεις να αυξηθεί.

Είναι χαρακτηριστικά ότι μόνο στην Εγνατία Οδό θα δημιουργηθούν 21 νέοι σταθμοί και έτσι θα φτάσουν συνολικά τους 26, άλλοι έξι σταθμοί θα γίνουν στην Ολυμπία Οδό (Κόρινθος-Πάτρα), ενώ 8 σταθμοί διοδίων θα στηθούν στην Ιόνια οδό, όταν μετά από ποιος ξέρει πόσα χρόνια ολοκληρωθεί.

Ως και στη λεγόμενη κεντρική οδό, τον άξονα από Τρίκαλα ως Δομοκό δηλαδή που δεν θα έχει σύνδεση με άλλο οδικό άξονα θα στηθούν συνολικά επτά σταθμοί διοδίων.
- See more at: http://www.prothselida.net/2013/06/43-nea.html?cid=dlvr.it#sthash.JeNy496d.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...