Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

5 tips για μια αρμονική συγκατοίκηση

5 tips για μια αρμονική συγκατοίκηση
Συγκατοίκηση. Ή αλλιώς ένα βήμα πριν από τον γάμο ή τον χωρισμό.
Ετοιμάσου να μπει στην καθημερινότητά σου, να σου την κάνει άνω κάτω, να σου χαρίσει απλόχερα ευχάριστες και… δυσάρεστες στιγμές.
Από τον Ινστρούκτορα
Διάβασε 5 tips που μπορούν να κάνουν τη ζωή σου, αλλά και τη ζωή της ευκολότερη!
5. Τα ρούχα της
Καλό θα ήταν να έχει ένα συγκεκριμένο χώρο για όλα τα… παρελκόμενά της! Ρούχα, παπούτσια, τσάντες, αξεσουάρ… Όλα θα πρέπει να είναι σε έναν ενιαίο χώρο, μόνο για εκείνη. Έτσι, εξασφαλίζεις την ηρεμία σου. Αν δεν έχεις, άφησε όλες τις ντουλάπες σου για εκείνη και άρχισε να παραχώνεις τα δικά σου στην κουζίνα, στο γραφείο σου, στο ψυγείο, στο γείτονα. Είναι καλύτερα έτσι! Αν τα έχετε στον ίδιο χώρο, ετοιμάσου για χοντρά βρισίδια εν ώρα προετοιμασίας για έξοδο. Δεν το θέλεις!
4. Η τηλεόραση
Καλό θα είναι να μην υπάρχει στην κρεβατοκάμαρα. Βγάλε τη μικρή που έχεις από εκεί γιατί το σεξ θα γίνει δυσκολότερη υπόθεση. Επειδή θα τη θέλει όλη μέρα ανοιχτή, «μόνο για να ακούω» είναι η δικαιολογία της, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να βάλεις τη μικρή tv στην κουζίνα… Αλλιώς θα πρέπει να ξεχάσεις Champions League και τα άλλα ευγενή τηλεοπτικά προγράμματα που γουστάρεις. Να ξέρεις… Όταν το θέλει, το remote control της ανήκει!
3. Το σεξ
Τον πρώτο καιρό θα νομίζεις πως είσαι στον παράδεισο. Στην κρεβατοκάμαρα, στον πάγκο της κουζίνας, στον καναπέ, στο πολύφωτο, πάνω στο ψυγείο, το πλυντήριο. Όπου κοιτάς πιθανώς να είναι και το επόμενο spot που θα θελήσεις να δοκιμάσεις να κάνεις σεξ. Με τον καιρό, θα έρθουν οι πονοκέφαλοι, η κούραση, τα νευράκια, οι… μέλισσες! Μετά, θα ανοίγεις σαμπάνιες κάθε φορά που το κάνετε! Δεν θα κυκλοφορεί πλέον με τα εσώρουχά της, αλλά με τις αποκρουστικές πυτζάμες της, που είναι γεμάτα αρκουδάκια.
2. Το φαγητό
Ετοιμάσου για κοσμογονικές αλλαγές. Θα βλέπεις πιο σπάνια τον –κολλητό, πλέον- delivery boy. Ξέχνα το φαγητό της μαμάς, το πολύ αλάτι, τις τηγανιτές πατάτες. Θα μάθεις για τη σημασία των οσπρίων στη διατροφή, θα τρως υγιεινά, γιατί μόνο εκείνη σε προσέχει! Προσοχή. Όταν τρως έξω, πριν πας στο σπίτι, να έχεις πάντοτε τσίχλα. Μυρίζουν τα πάντα!
1.Η τουαλέτα
Όταν θα πηγαίνεις στην τουαλέτα για την.. ανάγκη των αναγκών, καλό θα είναι να ανοίγεις τη βρύση. Και του νιπτήρα και του μπάνιου. Προσοχή. Όχι το «τηλέφωνο», τη βρύση του μπάνιου. Όταν θα πηγαίνει εκείνη, καλό θα είναι να ανοίγεις την ένταση της τηλεόρασης ή του στερεοφωνικού. Να νιώθει άνετα, καταλαβαίνεις… Επίσης, προσπάθησε να σηκώνεις το καπάκι (τα μισά διαζύγια ξεκίνησαν από αυτό) και να μην αφήνεις υποψία δυσοσμίας!
 πηγή:koolnews.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...