Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

5 τρόποι για να τον πείσεις ότι το ρομαντικό σεξ δεν είναι βαρετό!

5 τρόποι για να τον πείσεις ότι το ρομαντικό σεξ δεν είναι βαρετό!
Βήμα 1ο: Στρατηγική εσωρούχων.
Τα σέξι δαντελωτά εσώρουχα είναι σίγουρο ότι θα τον ανάψουν, όμως είναι και εκείνα που θα βγάλουν το θηρίο από μέσα του, οπότε ξέχνα τα αν θέλεις να περάσεις μια ρομαντική βραδιά. Βγάλε από το συρτάρι το λευκό βαμβακερό, εφαρμοστό σλιπάκι σου, το οποίο θα του θυμίσει ότι παραμένεις το «κοριτσάκι του» ακόμα και στο κρεβάτι.
Βήμα 2ο: Ξέχνα τα προκαταρτικά!
Αν είσαι σε romantic mood, άσε για λίγο τα προκαταρτικά στην άκρη και ξεκίνα χαϊδεύοντας τον σύντροφό σου τρυφερά και αισθησιακά. Αυτό που μετράει στο ρομαντικό σεξ είναι να καταφέρεις να νιώθεις το κάθε άγγιγμα του συντρόφου σου, το κάθε χάδι, και εν τέλει αυτό να καταλήγει να γίνεται το απόλυτο αφροδισιακό.
Βήμα 3ο: Δώσε το ρυθμό
Μέχρι στιγμής θα πρέπει να έχει καταλάβει ότι αυτό που θέλεις είναι μια ρομαντική βραδιά. Αν όμως επιμένει -και εσύ δεν έχεις αλλάξει γνώμη βέβαια!- δώσε εσύ το ρυθμό κατά τη διάρκεια του σεξ. Προφανώς όταν και οι δύο είσαστε γεμάτοι πάθος  η ένταση και οι ρυθμοί του σεξ αυξάνονται σε χρόνο dt. Δεν είναι ακατόρθωτο να τον «κουμαντάρεις» ακόμα και εκείνη τη στιγμή. Πιάσε τους γοφούς του και βοήθησέ τον να πιάσει το αργό και αισθησιακό τέμπο σου.
Βήμα 4ο:Όχι dirty talks για σήμερα…
Ακόμα και αν τρελαίνεσαι για.. dirty talks, είναι και εκείνες οι μέρες που θέλεις κάτι πιο τρυφερό. Βέβαια πρόσεχε μην το παρακάνεις με γλυκόλογα γιατί μπορεί να έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα..
Βήμα 5ο: Το βλέμμα είναι το παν!
Το βήμα αυτό είναι το τελευταίο και καλύτερο! Μην ξεχνάς ότι μια ματιά μπορεί να κάνει θαύματα, πόσο μάλλον όταν κάνεις σεξ με τον αγαπημένο σου. Κοίταξε τον κατάματα και δείξε του μέσα από το βλέμμα σου πόσα νιώθεις για εκείνον. Ακόμα και αν βρίσκεστε σε μια στάση που δεν είσαστε face to face, σε ανύποπτο χρόνο γύρισε και κοίταξε τον τρυφερά, δεν γίνεται να μην ενδώσει…

πηγή:faysbook.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...