Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Βιντεοπροβολέας τσέπης με λειτουργικό Android

Βιντεοπροβολέας τσέπης με λειτουργικό Android

Προσφέρει εικόνα 120 ιντσών χωρίς περιορισμούς

Ιδανικός για businessmen ή φανατικούς λάτρεις των multimedia, ο νέος μίνι βιντεοπροβολέας της Philips, PicoPix PPX 3610 κυκλοφορεί με αναβαθμισμένο WiFi και λειτουργικό Android.

Σχεδιασμένος για να είναι η τέλεια συντροφιά στα ταξίδια, αυτό το νέο μοντέλο μπορεί να προβάλει σε οποιοδήποτε μέσο, μεγάλη εικόνα (έως 120 ιντσών) με εξαιρετική ποιότητα (έως και 100 lumens).

Σας επιτρέπει να προβάλετε οποιοδήποτε αρχείο πολυμέσων (ταινίες, φωτογραφίες, games) συνδέοντας οποιαδήποτε συσκευή μέσω HDMI (παιχνιδομηχανές, laptop, smartphone, tablet κ.α.).

Είναι επίσης συμβατός με DLNA, ώστε να συνδέεται μέσω WiFi στο οικιακό δίκτυο και να προβάλει χωρίς καλώδια οποιοδήποτε αρχείο είναι αποθηκευμένο στις συσκευές.

Ο PicoPix PPX 3610 είναι πολύ απλός στη χρήση, έχει αναβαθμισμένο πληκτρολόγιο αφής, που διευκολύνει την πρόσβαση στο μενού και επιτρέπει μια εύκολη πλοήγηση στο ίντερνετ, ενώ ενσωματώνει ηχείο 1 watt και μπαταρία με διάρκεια ζωής 2 ώρες.



Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί εύκολα, σε σύνδεση με το smartphone, μέσω της εφαρμογής απομακρυσμένης χρήσης που είναι διαθέσιμη για iOS και Android.

Το μοντέλο διαθέτει επίσης εφαρμογή προβολής αρχείων Office, που σας επιτρέπει να βλέπετε όλα τα αρχεία .pdf, .ppt/.pptx, .xsl/.xlsx, .doc/.docx απο το USB σας ή απευθείας από την εσωτερική μνήμη του προβολέα (4GB). 

Με το λογισμικό Android που ενσωματώνει, μπορείτε να μπείτε online και να προβάλετε βίντεο από το YouTube, να παίξετε games, αλλά και να σερφάρετε στο ίντερνετ χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε με κάποια άλλη συσκευή.

Στην αγορά κυκλοφορούν και αξεσουάρ για τον PicoPix PPX 3610: η βάση ηχείων PPA 7300, το καλώδιο για Android smartphones MHL PPA1240, και η θήκη μεταφοράς PPA 4200.

H διανομή του PicoPix PPX 3610 γίνεται από τη Sagem.





Πηγή: thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...