Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

BlackBerry Messenger για iOS και Android στις 27 Ιουνίου

BlackBerry Messenger για iOS και Android στις 27 Ιουνίου

Θα υποστηρίζει συσκευές με iOS 6 και Android με έκδοση 4.0 και πάνω

Η T-Mobile U.K επιβεβαίωσε ότι ο BlackBerry Messenger για iOS και Android θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιουνίου. Αυτό σημαίνει ότι μένουν τρεις εβδομάδες για να δούμε την γνωστή chat υπηρεσία της BlackBerry να γίνεται cross-platform και μπορείτε να δείτε πως θα μοιάζει στο Android στη φωτογραφία.

Η BlackBerry ανακοίνωσε ότι ο BBM θα γίνει cross-platform αυτό το καλοκαίρι ωστόσο η Καναδική εταιρεία δεν έδωσε κάποια συγκεκριμένη ημερομηνία.

Αρκετοί χρήστες έκτοτε το περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία, τόσο μεγάλη που κάποιοι χάκερ σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν τη ζήτηση αυτή δημιουργώντας ψεύτικα site τα οποία υπόσχονται ότι θα δώσουν πρόσβαση στη δοκιμαστική έκδοση για iOS και Android.

Χάρη στην T-Mobile U.K. τώρα ξέρουμε ακριβώς πότε θα κυκλοφορήσει. Και όταν γίνει αυτό, θα είναι δωρεάν και θα υποστηρίζει iOS συσκευές με iOS 6 καθώς και Android συσκευές με έκδοση 4.0 και πάνω.

Επιπλέον τα νέα αυτά είναι ευχάριστα και για τους χρήστες BlackBerry συσκευών διότι πλέον θα ξανά είναι σε θέση να επικοινωνούν με τους φίλους τους που παράτησαν τη πλατφόρμα για κάποια άλλη.

Ωστόσο, η κίνηση αυτή θα αποφέρει όντως στη BlackBerry; Αν και ο CEO της είναι σίγουρος πως ναι, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να χάσει αρκετούς χρήστες οι οποίοι συνέχιζαν να χρησιμοποιούν συσκευές της εξαιτίας της ύπαρξης αυτής της υπηρεσίας.

Πηγή: greekapplenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...