Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Η κάμερα που καταγράφει κυριολεκτικά κάθε στιγμή

Η κάμερα που καταγράφει κυριολεκτικά κάθε στιγμή

Φοριέται σαν κολιέ και τραβάει συνεχώς βίντεο σε ποιότητα 720p

Σε όλους μας έχει τύχει να συμβεί κάτι εντυπωσιακό μπροστά στα μάτια μας και να μην έχουμε άμεσα διαθέσιμη κάμερα ώστε να απαθανατίσουμε τη στιγμή. Το ParaShoot έρχεται να δώσει τη λύση σε αυτό το πρόβλημα. 

Πρόκειται για μία πολύ μικρή κάμερα υψηλής ανάλυσης που μπορεί να φορεθεί σαν κολιέ και να ρυθμιστεί ώστε να καταγράφει συνεχώς βίντεο σε ποιότητα 720p. Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί κάτι τέτοιο είναι χρήσιμο, από τη στιγμή που πλέον όλοι μας έχουμε μία φωτογραφική μηχανή μαζί μας με το smartphone μας. 

Την απάντηση δίνει ο δημιουργός του νέου αυτού gadget, Matt Sandy. «Ένα από τα ωραία πράγματα του ParaShoot είναι πως δε χρειάζεται αν σταματήσετε αυτό που κάνετε για να βγάλετε το κινητό σας από την τσέπη σας ώστε να καταγράψετε μία όμορφη στιγμή». Άλλωστε μέχρι να βγάλετε το κινητό σας από τη θήκη, την τσάντα ή την τσέπη σας, η στιγμή θα έχει περάσει. 

Επιπλέον, εάν έχετε την ανάγκη για περισσότερες λειτουργίες, το ParaShoot μπορεί να συνδεθεί με την αντίστοιχη εφαρμογή για το smartphone σας, ώστε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας σαν τηλεχειριστήριο. Οι χρήστες μπορούν ακόμα και να ανεβάσουν τις λήψεις τους στο Cloud δίκτυο για ένα μικρό αντίτιμο κάθε μήνα. 

Το ParaShoot έχει παρουσιαστεί στο KickStarter και έχει ήδη συγκεντρώσει περισσότερα από 16.000 δολάρια, ενώ έχει ακόμα 41 ημέρες μέχρι να καταφέρει να φτάσει τον στόχο των 260.000 δολαρίων που έχουν θέσει οι δημιουργοί του. 

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του νέου gadget...

 







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...