Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Μάθε αν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό από το πρώτο και όλας ραντεβού!

Μάθε αν ενδιαφέρεται για κάτι σοβαρό από το πρώτο και όλας ραντεβού!
Το πρώτο ραντεβού λέγεται ότι είναι από τις πιο σημαντικές στιγμές που έχει να θυμάται ένα ζευγάρι. Στην ουσία όμως θα σε διαβεβαιώσω ότι γίνεται πολύς χαμός για το τίποτα, αφού έχω να σου διηγηθώ άπειρες  περιπτώσεις που παρ’ότι η πρώτη συνάντηση τετ- α- τετ ήταν μια σκέτη αποτυχία, το γλυκό έδεσε για τα καλά!
Anyway, για να σου φύγει κάθε ανασφάλεια και άγχος για το πρώτο σας ραντεβού υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξεις και να παρατηρήσεις για να καταλάβεις ότι ενδιαφέρεται:
#1 Αν σε διακόπτει όταν μιλάς…
Εσύ διηγείσαι την ιστορία της ζωής σου και εκείνος σε διακόπτει για να ρωτήσει περισσότερες λεπτομέρειες. Είσαι σε πολύ καλό δρόμο, αφού φαίνεται να ενδιαφέρεται πραγματικά για τη ζωή σου και για όσα του αραδιάζεις με τις ώρες λόγω αμηχανίας. Αν πάλι σε διακόψει για να σου πει ότι έχει ένα «έκτακτο» ραντεβού, και ότι ο φίλος του αρρώστησε ξαφνικά, τα πράγματα είναι σκούρα…
#2 Πρόσεξε τις αντιδράσεις του:
Αν του είπες ότι μόλις πήρες προαγωγή και εκείνος ενθουσιαστεί και σε συγχαρεί θερμά είμαστε σε καλό δρόμο! Παρομοίως αν του πεις ότι το κατοικίδιο σου είναι άρρωστο καιδείξεισυμπάθεια και τρυφερότητα... Αν πάλι τον δεις να μην έχει οποιαδήποτε αντίδραση για ένα θετικό ή αρνητικό γεγονός που έχει συμβεί στη ζωή σου, το πιο πιθανό είναι να μην το κάνει ποτέ!
#3 Eye contact:
Κλασσική και δοκιμασμένη συνταγή! Αν όλο το βράδυ δεν πάρει τα μάτια του από πάνω σου, τότε τον έχεις κερδίσει 100%.Τώρα αν ψάχνει επί 3 ώρες γύρω-γύρω να βρει τη σερβιτόρα, μάλλον το επόμενο ραντεβού θα είναι με εκείνη…
#4 Οι κινήσεις των χεριών:
Ψάχνει αφορμή για να σε ακουμπήσει, σε πειράζει και μετά σε χαϊδεύει στον ώμοαπαλά,γελάει με κάτι που είπες και έρχεται προς το μέρος σου διακριτικά: το δεύτερο ραντεβού είναι δεδομένο!  Αν πάλι όλο το βράδυ μείνει με σταυρωμένα χέρια στην καλύτερη των περιπτώσεων δείχνει επιφυλακτικότητα, ενώ στη χειρότερη δημιουργεί εμμέσως ένα «τείχος» ανάμεσα σας από τις πρώτες και όλας ώρες που είσαστε μαζί.
#5 Η στάση του σώματος:
Όσο περνάει η ώρα τόσο πιο κοντά σου γέρνει το σώμα του; Καλώς! Μάλιστα λέγεται ότι όταν οι ώμοι κλείνουν ελαφρά προς τα μέσα είναι η θετικότερη ένδειξη όλων, αφού είναι η κίνηση που υποδηλώνει ότι θέλουμε, υποσυνείδητα, να αγκαλιάσουμε τον άλλο. Το χειρότερο σενάριο απ’ την άλλη είναι να μείνει ακίνητος στη θέση του για όλο το βράδυ.


 πηγή:faysbook.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...