Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ενας οργασμός την μέρα... το γήρας κάνει πέρα!!!

Ενας οργασμός την μέρα... το γήρας κάνει πέρα!!!
Όταν είμαστε σε καλή διάθεση και αισθανόμαστε ικανοποίηση ο οργανισμός εκκρίνει τις χημικές ουσίες της ευεξίας. Οι ουσίες αυτές (ενδορφίνες) είναι γνωστό πως επιβραδύνουν την διαδικασία του γήρατος.

♦ Τα ίχνη μιας ικανοποιητικής ερωτικής ζωής μπορεί να φαίνονται ακόμη και στο πρόσωπό μας. Οι συχνές επαφές σχετίζονται με αυξημένα επίπεδα οιστρογόνων, τα οποία χαρίζουν νεανική όψη στο δέρμα.

♦ Ο ιδρώτας κατά τη διάρκεια του sex καθαρίζει τους πόρους του δέρματος, προσφέροντας πιο απαλό δέρμα.

♦ Οι επιστημονικές μελέτες διαπιστώνουν ότι οι γυναίκες, όταν κάνουν έρωτα παράγουν ποσότητα οιστρογόνων, που κάνουν τα μαλλιά να λάμπουν και το δέρμα απαλό!

♦ Το sex μειώνει τις πιθανότητες για δερματίτιδα, τις αναφυλαξίες και τις κηλίδες του δέρματος. Ο ιδρώτας που παράγεται καθαρίζει τους πόρους και κάνει το δέρμα σας να λάμπει.

♦ Με το να κάνετε έρωτα, βοηθάτε και τα νύχια σας να είναι πιο γερά και υγιείς.

♦ Το sex τεντώνει και τονώνει κάθε μυ του κορμιού και είναι ένα από τα πιο ασφαλή σπορ στο οποίο μπορείτε να επιδοθείτε.

♦ Το "όχι απόψε, έχω πονοκέφαλο" δεν είναι δικαιολογία πλέον, γιατί το σεξ πραγματικά ανακουφίζει τους πονοκεφάλους! Ο οργασμός μπορεί να απελευθερώσει την ένταση που περιορίζει την σωστή αιμάτωση στον εγκέφαλο.

♦ Το sex κάνει καλό στην καρδιά και στην κυκλοφορία του αίματος.

♦ Το sex μειώνει το στρες.

♦ Το sex σε συστηματική βάση αυξάνει τη ζωή. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι συχνοί οργασμοί (περίπου 100 το χρόνο) αυξάνουν κατά 8 χρόνια τη ζωή!!!
 
πηγή: fe-mail.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...