Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Cheap & Chic! 4 ιδέες για οικονομικές αλλά σούπερ κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις

Cheap & Chic! 4 ιδέες για οικονομικές αλλά σούπερ κομψές καλοκαιρινές εμφανίσεις
Για να φροντίζεις και την τσέπη αλλά και την εμφάνισή σου.
Το καλοκαίρι θέλει οικονομία αλλά και έντονη θηλυκότητα. Δες πώς μπορείς να το καταφέρεις!

1. Αγόρασε βραχιόλια και κοσμήματα για το λαιμό σε πολύ χαμηλές τιμές. Μπορείς να βρεις πολύχρωμα και πρωτότυπα σχέδια με λιγότερο από 5 ευρώ.. και να τα συνδυάσεις υπέροχα στην παραλία, στη βόλτα, στη βραδινή έξοδο.

2. Πάρε κάποια items που μπορούν να φορεθούν με διαφορετικούς τρόπους πχ. ένα πουκάμισο μακρύ που γίνεται chemisier, ένα παρεό που μεταμορφώνεται και σε φόρεμα, ένα μαύρο κοντό φορεματάκι που μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ.

3. Να έχεις μαζί σου ένα ζευγάρι σαγιονάρες καλής ποιότητας (ίσως με κάποια clips που μπαινοβγαίνουν σε κάθε περίσταση). Ανάλογα με το πώς τις ταιριάζεις, μπορούν να φορεθούν άνετα από το πρωί ως το βράδυ.


4. Μη ξοδέψεις πολλά χρήματα στο μακιγιάζ. Ένα καλό αντηλιακό, μια μάσκαρα, ένα glossy lipstick (και 2-3 σκιές σε φωτεινά χρώματα) είναι τα βασικά προϊόντα ενός νεσεσέρ. Άντε και ένα ελαφρύ makeup για να είσαι στην εντέλεια και το βράδυ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...