Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ριζικά ανανεωμένο Mac Pro ετοιμάζει η Apple

Ριζικά ανανεωμένο Mac Pro ετοιμάζει η Apple

Επίσημη παραδοχή από στέλεχος της εταιρείας

Ο Andrew Baird είναι ένας από τους γνωστότερους κινηματογραφιστές και σκηνοθέτες με μεγάλη έφεση στα animations. Για τον ίδιο και για την ομάδα του οι Mac Pro είναι εργαλεία δουλειάς και μάλιστα σημαντικά.

Η έλλειψη σημαντικών αναβαθμίσεων από την Apple για το συγκεκριμένο μοντέλο όπως ήταν φυσικό τον ανησύχησε ιδιαίτερα και έτσι έστειλε ένα email στον Tim Cook γνωστοποιώντας του αυτούς τους προβληματισμούς.

Η απάντηση ήρθε και μάλιστα μέσω τηλεφώνου από τον Douglas Brooks project manager της Apple. Όπως αναφέρει ο ίδιος ο σκηνοθέτης φυσικά δεν του αποκάλυψαν πολλά για το νέο μοντέλο των Mac Pro απλά τον ρωτήσανε τι θα ήθελε να δει σε μια μελλοντική αναβάθμιση για το συγκεκριμένο μοντέλο. 

Έτσι ανέφερε πως θα ήθελε να έχει καλύτερα γραφικά, μεγαλύτερη επεξεργαστική ισχύ και γενικότερα πράγματα που εδώ και καιρό περιμένουν οι χρήστες να δουν σε ένα νέο μοντέλο.

Η απάντηση της Apple μέσω του Douglas Brooks δεν θα μπορούσε να ήταν καλύτερη για τον ίδιο αλλά για τους χιλιάδες χρήστες των Mac Pro.

«Θα γίνεις πολύ χαρούμενος που περίμενες τόσο καιρό μιας και αυτή η αναμονή άξιζε. Κάνουμε πολλές σημαντικές αλλαγές και θα παρουσιάσουμε κάτι τελείως διαφορετικό που όταν το δεις θα σε ενθουσιάσει».

Ένας άλλος τώρα μεγάλος οπαδός των Mac Pro και διαχειριστής της ομάδας του Facebook «We Want a New Macpro» αναφέρει πως κατάφερε και έβγαλε άκρη με την Apple και από έγκυρες πηγές τα νέα μοντέλα θα κάνουν την εμφάνιση τους με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

- Θα έχει υποστήριξη για Dual GPU με υποστήριξη τριών οθονών χωρίς ρυθμίσεις.
- Χωρίς FW800 η οπτικού δίσκου.
- Θα είναι ριζικά ανασχεδιασμένος.
- Δεν θα έχει εσωτερική επεκτασιμότητα.
- Θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Με βάση όλα τα παραπάνω λοιπόν δεν θα μας προκαλέσει έκπληξη αν τη Δευτέρα κατά την διάρκεια του WWDC δούμε την Apple να μας παρουσιάζει το νέο και ανασχεδιασμένο Mac Pro!

Πηγή: greekapplenews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...