Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Ανακοινώθηκε το NBA 2K14

Ανακοινώθηκε το NBA 2K14

O LeBron James στο εξώφυλλο του παιχνιδιού

Όχι ότι αποτελεί έκπληξη ότι θα κυκλοφορήσει και φέτος ένα παιχνίδι της σειράς NBA 2K, απλώς όταν ανακοινώνεται επίσημα η επιστροφή του άρχοντα των basketball sims, όπως και να το κάνεις, αποτελεί είδηση. Έτσι, το NBA 2K14 έρχεται στις 4 Οκτωβρίου σε PS3, Xbox 360 και PC, ενώ στις next-gen κονσόλες, PS4 και Xbox One, θα αποτελέσει τίτλο λανσαρίσματος, όταν αυτές κάνουν το ντεμπούτο τους στην αγορά. Όσο για το Wii U, δεν προβλέπεται έκδοση.

Στο εξώφυλλο, θα φιγουράρει ο forward των Miami Heat, LeBron James. Μάλιστα, τουλάχιστον στις τρέχουσες πλατφόρμες, θα πρωταγωνιστεί σε ένα mode που θα ονομάζεται Path to Greatness. 

Για την ακρίβεια, όσοι προπαραγγείλουν την King James Bonus Pack edition για PS3 και Xbox 360, θα αποκτήσουν πρόσβαση σε έξτρα περιεχόμενο σε αυτό το mode.

Τέλος, όσον αφορά τις πιθανές διαφορές μεταξύ των εκδόσεων τρέχουσας και επόμενης γενιάς, ο Jason Argent, αντιπρόεδρος της 2Κ Sports, δήλωσε ότι θα αποτελέσουν ξεχωριστές και διακριτές εμπειρίες, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες. Πάντως, με το NBA Live να επιστρέφει, στην 2Κ Sports γνωρίζουν ότι θα πρέπει να διατηρήσουν τα κεκτημένα και λογικά θα έχουν πάρει τα μέτρα τους.


Πηγή: thegang.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...