Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Ο Τζινόμπιλι... έκαψε τους Χιτ! (videos)

Ο Τζινόμπιλι... έκαψε τους Χιτ! (videos)

Με κορυφαίο τον Μανού Τζινόμπιλι, οι Σαν Αντόνιο Σπερς, επικράτησαν 114-104 των Μαϊάμι Χιτ στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα τους στους τελικούς του ΝΒΑ και προηγούνται 3-2 στη σειρά απέχοντας μία νίκη από τον τίτλο.

Πλέον, τα «σπιρούνια» έχουν δύο ευκαιρίες για να σηκώσουν το τρόπαιο στα δύο επόμενα ματς που γίνονται στο «American Airlines Center». Ο Τζινόμπιλι στάθηκε πραγματικός ηγέτης για την ομάδα του Γκρεγκ Πόποβιτς με 24 πόντους, 2 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Πολύ καλός ήταν και ο Τιμ Ντάνκαν με 13 πόντους και 11 ριμπάουντ. Ο Ντάνι Γκριν είχε 19 πόντους και «έσπασε» το ρεκόρ του Ρέι Άλεν για τα περισσότερα τρίποντα στους τελικούς με τα 24 που έφτασε.
Για τους πρωταθλητές ξεχώρισε ο Λεμπρόν Τζέιμς με 22 πόντους με 7/17 σουτ. Ο Ντουέιν Ουέιντ είχε 22 πόντους, ενώ ο Κρις Μπος είχε 12 πόντους και 6 ριμπάουντ. Το κλειδί για τη νίκη στο ματς ήταν το πρώτο δωδεκάλεπτο, στο οποίο το Σαν Αντόνιο επικράτησε 32-19 του Μαϊάμι και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για την επικράτησή του, αφού στο υπόλοιπο της αναμέτρησης τα πράγματα ήταν ισορροπημένα.
Δείτε τα βίντεο:
Κατηγορία: NBA
Tags: 


Read more: http://www.newsbomb.gr/sports/story/317810/o-tzinompili-ekapse-toys-hit-videos#ixzz2WSZMMvxm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...