Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Το Vine κερδίζει έδαφος

Το Vine κερδίζει έδαφος

Πιο δημοφιλές από το Instagram μεταξύ των χρηστών του Twitter

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά την κυκλοφορία του για το Android, το Vine κατάφερε να ξεπεράσει το Instagram στη συνολική χρήση του από τους χρήστες του Twitter, σύμφωνα με μετρήσεις της εταιρείας Topsy. 

Τη στιγμή που τα νούμερα του Instagram παρέμειναν στάσιμα τον περασμένο μήνα, το Vine παρουσίασε συνεχή άνοδο. Φυσικά, σε αυτό έπαιξε ρόλο η διάθεση της εφαρμογής και σε ακόμα μία πολύ δημοφιλή πλατφόρμα, κάνοντας την εφαρμογή διαθέσιμη σε ένα πολύ μεγάλο τμήμα της αγοράς. 

Την περασμένη Παρασκευή οι συνδέσεις με την πλατφόρμα του Vine έφτασαν τα 2.5 εκατομμύρια, τη στιγμή που το Instagram έμεινε στα 2.2 εκατομμύρια. 



Ωστόσο, το Instagram, εξακολουθεί να παραμένει μπροστά από το Vine στη λίστα της Google με τις κορυφαίες δωρεάν εφαρμογές για την πλατφόρμα της. Επίσης, αν δεν μάθουμε τα επίσημα δεδομένα από τις δύο εταιρίες, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την εγκυρότητα των μετρήσεων. 

Για τη στασιμότητα του Instagram είναι πολύ πιθανό να έπαιξε ρόλο, η άρνηση της εταιρίας να ενσωματωθεί με τις Twitter Cards, ενώ μετά τη δημιουργία ξεχωριστών λογαριασμών στην υπηρεσία, το Instagram διέκοψε τον εύκολο διαμοιρασμό των φωτογραφιών μέσω Twitter, γεγονός που είναι λιγότερο βολικό για τον χρήστη. 

Αντίθετα το Vine, που ανήκει στο Twitter, σίγουρα μπορεί αν κερδίσει έδαφος, με βάση την καλύτερη ενσωμάτωση με το κοινωνικό δίκτυο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...