Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Πώς θα καταφέρετε να συλλάβετε εύκολα και γρήγορα...

Εκατοντάδες γυναίκες επιθυμούν να κάνουν ένα παιδί, αλλά το προσπαθούν με λάθος τρόπο ή χωρίς να λάβουν υπ’ όψιν τους κάποια βασικά στοιχεία.
 Διαβάστε, λοιπόν τι γράφει το mother.gr, πώς μπορείτε να συλλάβετε εύκολα και γρήγορα.

ΜΑΘΕΤΕ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΣΑΣ
Ό,τι πιο βασικό για τις γυναίκες, που θέλουν να τεκνοποιήσουν, είναι η...ωορρηξία. 
Παρατηρήστε τον κύκλο σας, δείτε ποιες είναι οι γόνιμες μέρες σας και τότε… δώστε τα όλα. Η πιο παραδοσιακή μέθοδος για να δείτε ποιες είναι οι «σωστές» μέρες είναι η θερμομέτρηση. Ο υδράργυρος ανεβαίνει ελάχιστα τις συγκεκριμένες μέρες του κύκλου, κάτι σαν… δέκατα.

ΚΑΝΕΤΕ ΕΡΩΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΟΡΡΗΞΙΑ ΣΑΣ
Μην περιμένετε να ξεκινήσει η ωορρηξία σας για να κάνετε έρωτα με τον σύντροφό σας. Εάν γνωρίζετε ακριβώς πότε είναι οι… μέρες σας, αρχίστε τις προσπάθειές σας τουλάχιστον τρεις ημέρες νωρίτερα. Μην ξεχνάτε ότι τα σπερματοζωάρια έχουν 48 ώρες ζωής.

ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
Μην καπνίζετε, μην πίνετε αλκοόλ. Παροτρύνετε τον σύντροφό σας να κάνει το ίδιο, αλλά και να μην κάνει καυτό μπάνιο με γεμάτη την μπανιέρα, γιατί αυτό έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την παραγωγή σπέρματος.

ΤΡΩΤΕ ΥΓΙΕΙΝΑ – ΛΑΒΕΤΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ
Η υγιεινή διατροφή πρέπει να γίνει τρόπος ζωής. Κάνετε τις απαραίτητες εξετάσεις και δείτε, εάν σας λείπει κάποια βιταμίνη. Σε μία τέτοια περίπτωση, συμβουλευτείτε τον γυναικολόγο σας και μην φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε συμπλήρωμα διατροφής, εάν σας το ζητήσει ο γιατρός σας.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ
Όσο και να μην το πιστεύετε, καλύτερα να μείνετε κοντά στο ιδανικό σωματικό βάρος, ανάλογα με το ύψος και την ηλικία σας. Οι υπέρβαρες γυναίκες συχνά αντιμετωπίζουν προβλήματα σύλληψης.

ΚΑΝΕΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ
Οι γιατροί υποστηρίζουν ότι ένα ζευγάρι, χωρίς προβλήματα γονιμότητας, θα μπορέσει να συλλάβει, το αργότερα ύστερα από δώδεκα μήνες συνεχόμενης προσπάθειας. Σε αντίθετη περίπτωση, καλό είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...