Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

Καινούρια σειρά L9 με UHD ανάλυση εικόνας

Καινούρια σειρά L9 με UHD ανάλυση εικόνας

Η Toshiba παρουσιάζει τη δεύτερη γενιά των Ultra HD τηλεοράσεων

H Toshiba Ευρώπης GmbH διαθέτει τη νέα σειρά 3D Smart LED τηλεοράσεων L9 Ultra HD (3840 x2160 pixels ) σε τρία εντυπωσιακά μεγέθη: 213cm (84’’), 165cm (65’’) και 146cm (58’’). Μετά την παρουσίαση το 2010 των μικρών χωρίς γυαλί 3D UHD τηλεοράσεων στην Ιαπωνία, τις οποίες ακολούθησαν οι τηλεοράσεις 140 cm ( 55’’) ΖL2 σε άλλες αγορές το 2012, η νέα σειρά UHD τηλεοράσεων αποτελεί τη 2η γενιά από έξοχα σχεδιασμένες τηλεοράσεις της Toshiba. Εξοπλισμένες με ισχυρό πολλαπλό επεξεργαστή Toshiba CEVO 4K , οι τηλεοράσεις της σειράς L9 προσφέρουν την απόλυτη οπτική εμπειρία για ταινίες, τηλεοπτικά προγράμματα, βιντεοπαιχνίδια, φωτογραφίες και εφαρμογές για PC. 

Οι μεγάλες οθόνες αξίζουν την καλύτερη ανάλυση
«Είμαστε χαρούμενοι που πολλοί καταναλωτές είναι βαθιά εντυπωσιασμένοι από την ποιότητα της εικόνας των οθονών με ανάλυση UHD», υπογραμμίζει ο Matt McDowell, Διευθυντής Μάρκετινγκ Ψηφιακών Προϊόντων & Υπηρεσιών στην Toshiba Ευρώπης GmbH. H εκτίμηση αυτή συμβαδίζει με την αυξανόμενη ζήτηση για μεγάλες οθόνες, που απλά αξίζουν την καλύτερη ανάλυση που είναι διαθέσιμη σήμερα». Με πάνω από 8 εκ. pixel, o θεατής μπορεί να καθίσει πιο κοντά στην οθόνη σε σχέση με μια τυπική HD οθόνη τηλεόρασης – χωρίς να είναι δυνατόν να διακριθεί η pixel δομή της. Πέρα από το να προσφέρει συμπαγείς εικόνες υψηλής ευκρίνειας, η τεχνολογία αυτή επιτρέπει επίσης την ευχαρίστηση που προσφέρει μια μεγάλη διάσταση οθόνης, ακόμη και σε μετρίων διαστάσεων καθιστικά.



Τα νέα μοντέλα L9 UHD της Toshiba, έχουν νέο στυλ που τα καθιστά ιδανικά για μοντέρνους εσωτερικούς χώρους. Αυτό χαρακτηρίζεται από απλές αλλά παράλληλα εξελιγμένες λεπτομέρειες, όπως διακριτά καμπυλωτές άκρες και ένα στρογγυλό φωτεινό standby δείκτη.

Αύξηση της ποσότητας UHD περιεχομένου
Η παγκόσμια βιομηχανία ηλεκτρονικών έχει δεχθεί θερμά τα UHD, ως τη νέα γενιά τηλεοράσεων και μεγάλο μέρος UHD περιεχομένου είναι διαθέσιμο για μεγάλες οθόνες. Παρομοίως, οι σχεδιαστές παιχνιδιών ανακαλύπτουν το UHD σαν ένα τρόπο να βελτιώσουν δραματικά τη γραφική ποιότητα των παιχνιδιών τους. 

Επίσης, με ένα μεγάλο μέρος των blog busters του Hollywood που γυρίζονται ή φιλμάρονται σε UHD, το υλικό μπορεί αυτομάτως να τελειοποιηθεί για διάθεση σε Blu – ray DVDs. «To να βλέπεις ταινίες σε εκπληκτική ανάλυση σε μια τηλεόραση της σειράς Toshiba L9 UHD είναι ότι πιο κοντινό σε μια εμπειρία τηλεθέασης στο σπίτι παρόμοια με αυτή του σινεμά», υπογραμμίζει ο Matt McDowell. Υπάρχουν και άλλες ακόμα πιο σημαντικές εξελίξεις για το UHD. Πολλά μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια αξιολογούν το ενδεχόμενο εκπομπών υπό μορφή UHD. Τέλος η μεγάλη γκάμα των UHD καμερών για τους καταναλωτές, κάνει μια UHD τηλεόραση την ιδανική επιλογή για να δει κάποιος φωτογραφίες με τις πιο γλαφυρές λεπτομέρειες εμφανείς στο γυμνό μάτι.



Εξοπλισμένη με τον ισχυρό πολλαπλό επεξεργαστή Toshiba CEVO 4K 
Οι τηλεοράσεις της σειράς L9 μπορούν επίσης να επεξεργαστούν περιεχόμενο που δεν είχε δημιουργηθεί με τη μορφή UHD. Χάρις τον έξυπνο πολλαπλό μετατροπέα Toshiba CEVO HD οι εικόνες αποκτούν κίνηση με ποιότητα παρόμοια με το UHD. Πιο αναλυτικά, η προσθήκη της απαράμιλλης γρήγορης τεχνολογίας επεξεργασίας εικόνας της Toshiba, 800 AMR (Active Motion & Resolution), προσφέρει ζωντανές εικόνες και εξαιρετικά ομαλά γρήγορες κινούμενες δράσεις. Αυτό, μειώνει αισθητά το θολό αίσθημα που είναι κοινό σε μερικά αθλήματα και σε ταινίες δράσης. Η σειρά L9 προσφέρει σε όλα της τα μοντέλα τη δυνατότητα να εμφανίσουν εικόνες μεγάλης ανάλυσης τριών διαστάσεων για να ενισχυθεί η κινηματογραφική εμπειρία.

Τα μεγαλύτερα μοντέλα των 84’’ καθώς και των 65’’ είναι εξοπλισμένα με τη παθητική 3D τεχνολογία που όλοι ξέρουμε από τον κινηματογράφο, ενώ το μοντέλο των 58’’ διαθέτει active shutter τεχνολογία. Ο μετατροπέας 2D σε 3D προσθέτει μια νέα διάσταση στις υπάρχουσες συλλογές ταινιών σε 2D σε DVD ή σε Blu-ray™ Discs. 

Toshiba Cloud TV Υπηρεσίες
Για να ενισχυθεί η τηλεοπτική εμπειρία ακόμα περισσότερο, η σειρά L9 διαθέτει Toshiba Cloud TV, μια εντελώς καινούργια προσέγγιση στη συνδεδεμένη τηλεοπτική ψυχαγωγία. Η εξατομίκευση είναι ο πυρήνας του Toshiba Cloud TV, προσφέροντας σε διαφορετικούς χρήστες προτάσεις περιεχομένου και τη δυνατότητα να συνδέονται στα κοινωνικά τους δίκτυα. 

Ένα δυναμικό εργαλείο εύρεσης εξερευνά τις αγαπημένες σειρές, ταινίες αθλητικά προγράμματα, και ακόμα περισσότερα που θα είναι στη λίστα του Οδηγού Ηλεκτρονικών Προγραμμάτων (EPG) και σε Video-on-Demand υπηρεσίες καθώς και αποθηκευμένα σε άλλες συσκευές του δικτύου. Πέρα από το γεγονός ότι προσφέρει αναζήτηση και προτάσεις, καθώς και premium TV υπηρεσίες με πρακτικές εφαρμογές όπως δελτία καιρού, το Toshiba Cloud TV επιτρέπει στους χρήστες να επικοινωνούν με το περιεχόμενο των τηλεφωνικών τους συσκευών Το portal προσφέρει υπηρεσίες Social TV, όπως Family Calendar και Personal Messaging, καθώς επίσης και ζωντανά tweets που ανανεώνονται δυναμικά όταν ο χρήστης αλλάζει κανάλι ή πρόγραμμα. 

Ο σχεδιασμός του Toshiba Cloud TV είναι όσο απλός και κομψός όσο η γενική εμφάνιση των νέων τηλεοράσεων της Toshiba, έτσι ώστε οι χρήστες να περιηγούνται άνετα στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...