Παρασκευή 5 Ιουλίου 2013

Tα χαρίσματα του ιδανικού άντρα (βάσει έρευνας)

Tα χαρίσματα του ιδανικού άντρα (βάσει έρευνας)
Η έρευνα έγινε από τη στήλη ''60 λεπτά'' του Vanity Fair και συμμετείχαν 1.168 ενήλικες. Στα συμπεράσματα της έρευνας φαίνεται πως το ιδανικό ταίρι μοιάζει με τον Ονειρεμένο γιατρό Πάτρικ Ντάμπσεϊ του ''Grey's Anatomy, ο οποίος ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των συμμετεχόντων στην έρευνα ως ο πιο ιδανικός τηλεοπτικός αστέρας για να παντρευτεί μια γυναίκα.
Σε άλλα χαρακτηριστικά του, ο ιδανικός άντρας πρέπει να έχει καλή μόρφωση, σε ποσοστό 35% ενώ προτερήματα όπως το να δουλεύει πολύ ή να είναι ευγενής έπονται με ποσοστά 28% και 27% αντίστοιχα. Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί πως μόνο το 1% θεωρεί τοπ προτεραιότητα να είναι ο ιδανικός άντρας αθλητικός (τσάμπα ψοφάνε τα αρσενικά στα γυμναστήρια δηλαδή)!
Ο θυμός αποτελεί χαρακτηριστικό της έρευνας, το οποίο θα ήθελαν να αλλάξουν οι περισσότεροι άνθρωποι ενώ σχεδόν οι μισοί συμμετέχοντες αποφάνθηκαν πως η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ αποτελεί το μεγαλύτερο ελάττωμα σε έναν άντρα, πιο πολύ κι από τον θυμό.
Και η μάνα;;; Η μαμά παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στην επιτυχία ενός άντρα, σύμφωνα με όσους συμμετείχαν στο Poll. Το συγκλονιστικό ποσοστό του 69% πιστεύει πως η μητέρα θα πρέπει να έχει μεγάλο έλεγχο στη ζωή ενός άντρα ενώ το εντυπωσιακό 9% πιστεύει πως πρέπει να έχει η γλυκιά μανούλα τον ΑΠΟΛΥΤΟ έλεγχο στη ζωή του.
Πάντως, παρά την πίστη στη μανούλα, οι συμμετέχοντες στο poll πιστεύουν σε ποσοστό 43% πως η Εύα ευθύνεται για τον αποκλεισμό του ανθρώπου από τον παράδεισο.
Κι αν ρωτάς σε ποιά ηλικία θα πετύχεις τον άντρα κελεπούρι, μάθε πως τα 40 χρόνια αποτελούν την κατάλληλη ηλικία για να μετρήσεις τον επιτυχημένο άντρα ενώ μόνο ένα 23% πιστεύει πως την επιτυχία μπορείς να την διεκδικείς μέχρι το νεκροκρέβατο.
Με λίγα λόγια, ο ιδανικός άντρας πρέπει να είναι στα 40 του χρόνια, να ακούει πιστά τη μαμά του, να μοιάζει με τον δρ Σεπαρντ, να είναι και γιατρός,, να πίνει αλλά με προσοχή, να μην θυμώνει πολύ και να αποφεύγει τις γυναίκες που ακούν στο όνομα Εύα γιατί πάντα θα του θυμίζουν τον παράδεισο που έχασε.
πηγή:womenonly.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...