Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Χάνουν τη δουλειά τους 3.600 τραπεζοϋπάλληλοι



Πριν την Πρωτοχρονιά θα αποχωρήσουν από τις ελληνικές τράπεζες 3.600 υπάλληλοι με προγράμματα εθελουσίας εξόδου.

Το τέλος του 2013 θα σημάνει και το τέλος για 3.600 τραπεζοϋπάλληλους που θα αναγκαστούν να ψάξουν για νέα δουλειά.
Ο λόγος είναι οι περικοπές στα μισθολόγια των τραπεζών που ήδη έχουν στα σκαριά προγράμματα εθελουσίας εξόδου, όπως αποκαλύπτει η Ναυτεμπορική.
Το τέλος του 2013 θα σημάνει και το τέλος για 3.600 τραπεζοϋπάλληλους που θα αναγκαστούν να ψάξουν για νέα δουλειά. Ο λόγος είναι οι περικοπές στα μισθολόγια των τραπεζών που ήδη έχουν στα σκαριά προγράμματα εθελουσίας εξόδου

Από αύριο μάλιστα γίνεται η αρχή από την Eurobank, καθώς το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας θα εξετάσει το σχέδιο αποχώρησης περίπου 700 υπαλλήλων.

Τον Νοέμβριο ακολουθεί η Εθνική Τράπεζα που υπολογίζει πως θα πάρει την έγκριση για την εθελουσία έξοδο τουλάχιστον 2.000 εργαζομένων.

Με εθελουσία έχουν ήδη αποχωρήσει 2.182 υπάλληλοι από την Τράπεζα Πειραιώς και άλλοι 615 από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Αντίστοιχο πρόγραμμα ετοιμάζει και η Alpha Bank, με τις εκτιμήσεις πως αφορά περίπου 800 υπαλλήλους, όπως και η Attica Bank για 100 εργαζόμενους.

Με εθελουσία έχουν ήδη αποχωρήσει 2.182 υπάλληλοι από την Τράπεζα Πειραιώς και άλλοι 615 από το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...