Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Τα έξι πράγματα που δεν θα σας πουν ποτέ τα παιδιά σας

Τα έξι πράγματα που δεν θα σας πουν ποτέ τα παιδιά σας
Αν και οι περισσότεροι γονείς πιστεύουν πως το παιδί τους τούς λέει τα πάντα, διαβάζοντας το παρακάτω άρθρο θα συνειδητοποιήσετε πως υπάρχουν πράγματα, τα οποία τα παιδιά πότε δεν λένε στους γονείς.
Θέλουν να ντύνονται με την τελευταία λέξη της μόδας, μόνο που αυτή η συνήθεια κοστίζει λίγο ακριβά στους γονείς. Πολύ απλά όταν έχουν μαζέψει χρήματα, αγοράζουν αυτά που επιθυμούν μόνο που ξεχνάνε ή  διστάζουν να αναφέρουν πόσα κόστισε η «ανανέωση» της γκαρνταρόμπας τους.
«Μισούν» τα ρούχα που τους αγοράζετε! Κοινώς, τους έχετε αγοράσει ένα δωράκι και αυτά διστάζουν να σας πουν πως θα ήθελαν κάτι άλλο. Τα παιδιά σας δεν θα ήθελαν να σας φέρουν σε δύσκολή θέση για αυτό εσείς δώστε τους την ευκαιρία να αισθανθούν καλύτερα λέγοντας τους πως αν θέλουν μπορούν να το αλλάξουν.
Θέλουν να μείνουν για λίγο μόνα τους! Τα περισσότερα παιδιά και πόσο δε στην εφηβεία θέλουν να μείνουν για λίγο μόνα στο σπίτι. Πρόκειται για μια ευκαιρία να αισθανθούν για λίγο ελευθερία στις κινήσεις τους. Μόνο που οι γονείς  στην ιδέα να τα αφήσουν μόνα στο σπίτι τρελαίνονται.
Πίνουν και ένα ποτηράκι παραπάνω. Οι περισσότεροι γονείς πιστεύουν πως το δικό τους παιδί ποτέ δεν υπερβαίνει τα όρια που τους «έχουν επιβάλει», ειδικότερα σε ό, τι αφορά το αλκοόλ και το κάπνισμα. Μόνο που αν έχουν υπερβεί τα όρια πολύ απλά δεν θα το αναφέρουν ποτέ.
Το θέμα ταμπού. Όσο δύσκολο και αν είναι για τους γονείς να φανταστούν πως το παιδί τους βρίσκεται σε σχέση άλλο τόσο δύσκολο είναι για αυτό είναι να σας μιλήσει για σεξ.
Κατά καιρούς «έχουν δανειστεί» από το πορτοφόλι σας! Κοινώς, ξέμειναν από λεφτά και είπαν να πάρουν χρήματα εν αγνοία σας. Και όπως είναι φυσικό το παιδί σας ξέχασε ή δίστασε να σας το αναφέρει.
 πηγή:govastileto.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...