Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου 2013

Γιατί πρέπει να κάνετε περισσότερο πρωινό σεξ;

Γιατί πρέπει να κάνετε περισσότερο πρωινό σεξ;

Αλλά το να κάνουμε σεξ το πρωί δεν αποτελεί μόνο έναν τρόπο να αλλάξετε ρουτίνα, έχει στην πραγματικότητα πολλά σωματικά και συναισθηματικά οφέλη. 

1. Ειλικρινά υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει κανείς τη μέρα του;

Αν αυτό που κάνετε το πρωί, δίνει τον ρυθμό για την υπόλοιπη μέρα, ένας οργασμός θα λέγαμε ότι είναι καταπληκτικό ξεκίνημα. Σύμφωνα με μία έρευνα το πρωινό σεξ βοηθάει στο να έχει κανείς μεγαλύτερη αποδοτικότητα και ενέργεια όλη την υπόλοιπη μέρα. Το πρωινό σεξ επίσης ελευθερώνει οξυτοκίνη, την ορμόνη της αγκαλιάς, η οποία σε κάνει να αισθάνεσαι πιο κοντά με τον σύντροφό σου και ότι σε αγαπάει πιο πολύ. Αυτά τα "ζεστά" συναισθήματα μένουν όλη την υπόλοιπη μέρα ή τουλάχιστον τις πρωινές ώρες.

2. Για να έχεις μια διακιολογία να είσαι τεμπέλα.

Αν το βράδυ δεν έχεις όρεξη να είσαι απο πάνω, θεωρείται νωθρότητα. Το πρωί είναι λογικό καθώς ακόμα κοιμόσαστε λίγο. Επίσης μπορείτε να είστε στα χειρότερά σας, με κόκκινα μάτια και κακή αναπνοή και να μην πειράζει καθώς μόλις ξυπνήσατε. Για να μην αισθάνεστε άβολα βέβαια με αυτές τις λεπτομέρειες σας προτείνουμε στάσεις που δεν θα έχετε οπτική επαφή με τον συντροφό σας.


3. Γιατί είναι μια δικαιολογία να μείνετε λίγο ακόμα στο κρεβάτι.  Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι παραπάνω.


4. Γιατί σας δικαιολογεί να μην έχετε όρεξη το βράδυ. 

Γιατί για τις γυναίκες με μακρόχρονες σχέσεις, όσο καλό και να είναι το σεξ κάποιεσ φορές γίνεται ρουτίνα. Το πρωινό σεξ είναι ένας τρόπος να μην αισθάνεστε υποχρεωμένες την υπόλοιπη μέρα ότι πρέπει να κάνετε σέξ το βράδυ. 


5. Γιατί στην πραγματικότητα δεν θα καθυστερείσετε στη δουλειά.

Εσείς και ο σύντροφός σας σίγουρα θα θέλετε να κάνετε ένα ντουζ πρίν φύγετε για τις δουλειές σας, όποτε μπορείτε να εξοικονομήσετε χρόνο με το να κάνετε ντούζ και σέξ ταυτόχρονα. 


6. Γιατί το να καταπιείτε θεωρητικά βοηθάει στις πρωινές ζαλάδες μιας εγκύου.

 Μια έρευνα έχει δείξει ότι η γλυκιά γεύση του σπέρματος βοηθάει στην αποφυγή της ζαλάδας αλλά και το εμετού στις εγκύους τις πρωινές ώρες. 


7. Γιατί σας κρατάει υγιής. 
Με βάσει καινούργιες έρευνες έχουν δείξει ότι το πρωινό σέξ βοηθάει στην υγεία του ανοσοποιητικού μας συστήματος, ανεβάζοντας τα επίπεδα ενός αντισώματος που προστατεύει ενάντια στις λοιμώξεις.


8. Γιατί εκείνος θα κρατήσει πιο πολύ. 

H τεστοστερόνη των αντρών είναι σε πιο υψηλά επίπεδα το πρωί που έχουν πρώτα ξεκουραστεί κάποιες ώρες. Το οποίο σημαίνει ότι όχι μόνο ο συντροφός σας θα είναι στα καλυτερά του αλλά δεν υπάρχει και περίπτωση να τελειώσει γρήγορα.
  πηγή:boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου