Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Το απόλυτο ποντίκι των gamers χωρίς καλώδια

Το απόλυτο ποντίκι των gamers χωρίς καλώδια


Το ασύρματο ποντίκι επιλέγεται από ολοένα και περισσότερους «απλούς» χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, μιας και προσφέρει μια λύση στην ακαταστασία και τους περιορισμούς των καλωδίων. Όσο για τα πιθανά μειονεκτήματα με τα οποία μπορεί κάποιος να έρθει αντιμέτωπος, δεν μπορούν να αποθαρρύνουν το μέσο χρήστη. Αυτά μπορεί να είναι, μια ελάχιστη καθυστέρηση στη μετακίνηση του κέρσορα ή μια απρόσμενη παύση λειτουργίας λόγω της εξάντλησης των μπαταριών.

Όσο ασήμαντα και αν ακούγονται όμως στα αυτιά ενός οικιακού χρήστη, αυτό κάθε άλλο παρά ισχύει και στην περίπτωση των gamers. Έτσι, δεν είναι τυχαία η προτίμηση που δείχνουν στο παλιό αλλά σίγουρο ενσύρματο ποντίκι.

Η Logitech ωστόσο φαίνεται να πιστεύει πως μπορεί να προσφέρει στους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών μια αξιόπιστη λύση με το G602 Wireless Gaming Mouse. Πρόκειται για ένα ασύρματο ποντίκι, το οποίο σύμφωνα με τον κατασκευαστή μπορεί να λειτουργεί 10 συνεχείς ημέρες χωρίς αλλαγή ή φόρτιση μπαταριών και χωρίς το φαινόμενο της «καθυστέρησης».

Συγκεκριμένα, η τελευταία προσθήκη της σειράς G, διαθέτει 250 ώρες συνεχούς χρήσης από δύο απλές μπαταρίες μεγέθους AA, στη λειτουργία «Επιδόσεων» (που θα χρησιμοποιούν οι gamers). Όσο για τη λειτουργία «Εξοικονόμησης ενέργειας», ο χρόνος χρήσης «απογειώνεται» στις 1.400 ώρες. Μάλιστα, το ποντίκι μπορεί να λειτουργήσει και με μία μπαταρία, για μείωση του βάρους, με μειονέκτημα όμως τη συνακόλουθη μείωση διάρκειας ζωής.

Επιπλέον, πρόκειται για το πρώτο ασύρματο ποντίκι της εταιρείας που κάνει χρήση της τεχνολογίας Delta Zero για μεγαλύτερη ακρίβεια κινήσεων. Συνδέεται μέσω ενός μίνι δέκτη USB, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία έχει εμβέλεια 3 μέτρων και καθυστέρηση μόλις 2 millisecond.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...