Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

10 trends που λατρεύουν οι γυναίκες και μισούν οι άντρες

10 trends που λατρεύουν οι γυναίκες και μισούν οι άντρες
Υπάρχουν μερικά trends τα οποία μπορεί οι γυναίκες να λατρεύουν αλλά κάνουν τους άντρες να βγάζουν σπυράκια. Δες ποια είναι αυτά..
Peplums
Τα μπλουζάκια που μοιάζουν σαν να έχεις ντυθεί για να καλύψεις την εγκυμοσύνη σου απλά δεν καταλαβαίνουν για ποιο λόγο υπάρχουν.

peplums

Σκουφάκια
Δεν τους αρέσουν όταν οι κοπέλες φοράνε σκουφιά στην κορυφή του κεφαλιού τους σκεφτόμενοι ότι δεν τα φοράνε για το κρύο αλλά, έτσι απλά χωρίς κανένα λόγο.

skoufia

Μπλουζάκια ανοιχτά στο πλάι
Τα μπλουζάκια που έχουν άνοιγμα στο πλάι και φαίνεται το σουτιέν από μέσα δεν είναι η καλύτερή τους.

skismenatop

Μακιγιάζ ματιών
Το πολύ έντονο μακιγιάζ ματιών δεν τους αρέσει καθόλου.

entonamatia

Ψεύτικα νύχια
Η αλήθεια είναι πως δεν τους αρέσει ο,τιδήποτε είναι ή δείχνει ψεύτικο.

pseftikanyxia

Ψηλόμεσα παντελόνια
Δεν τους αρέσουν καθόλου γιατί σκέφτονται ότι είσαι ντυμένη σαν μαμά. Το ίδιο ισχύει με τα ψηλόμεσα σορτς τα οποία είναι πολύ κοντά και φαίνεται το τελείωμα των τσεπών.

psilomesapantelonia

Πανύψηλα τακούνια
Δεν τους αρέσει καθόλου να βλέπουν γυναίκες να φοράνε τόσο άβολα πανύψηλα τακούνια τα οποία τις δυσκολεύουν να περπατήσουν και για τα οποία παραπονιούνται όλο το βράδυ ότι πονάνε τα πόδια τους.

panipsilatakounia

Φαρδυά παντελόνια
Οποιοδήποτε παντελόνι, που δεν είναι πιτζάμα ή φόρμα (που συνήθως είναι φαρδυά), και είναι φαρδύ δεν τους αρέσει καθόλου.

fardiapantelonia

Μεγάλοι φιόγκοι
Οποιοσδήποτε μεγάλος φιόγκος στα μαλλιά τους απωθεί και ο λόγος είναι πως θεωρούν πως δεν ταιριάζουν στην ηλικία σου, ειδικά αν έχεις περάσει το δημοτικό.

fiogkoi

Τεράστια πουλόβερ
Γενικά, όπως είπαμε, δεν τους αρέσει οτιδήποτε φαρδύ πόσο μάλιστα αυτά τα oversized πουλόβερ που φαίνονται σαν να έχουν επιστρέψει από τη δεκαετία του ’80.


terastiapoulover

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...