Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2013

10 τρόποι για να του πείτε «σε αγαπώ»

10 τρόποι για να του πείτε «σε αγαπώ»
Το συγκρότημα Nouvelle Vague έχει ένα μαγικό τραγούδι «In a manner of speaking" όπου ένας στίχος το λέει ξεκάθαρα «you told me everything by saying nothing». Από την άλλη - για τους πιο βαρύς - υπάρχει και το λαϊκό άσμα του Βοσκόπουλου «Οι άνδρες δεν μιλούν πολύ...και όσο για την αγάπη τους το δείχνουν με τις πράξεις..».

Μπορεί να θέλουμε να ακούμε τα γλυκά μας τα λογάκια αλλά η αλήθεια είναι ότι η ουσία βρίσκεται στις πράξεις μας και λιγότερο στα λόγια. Γι' αυτό μπορούμε καθημερινά, με μικρές κινήσεις να υπενθυμίζουμε στον άνδρα μας την αγάπη μας, την εκτίμηση και τη έγνοια μας.

Σας βάζουμε ιδέες για μια πρώτη έμπνευση:

1. Γυρίστε στο σπίτι έχοντας το αγαπημένο του παγωτό, γλυκό.

2. Χαϊδέψτε τον τρυφερά την ώρα που πέφτετε για ύπνο. Το άγγιγμα είναι η καλύτερη σιωπηλή έκφραση στοργής.

3. Ρωτήστε τον τα νέα της ημέρας του και απλά ακούστε τον. Μην πλένετε πιάτα, μην σιδερώνετε, μην διπλώνετε. Απλά ακούστε τον.

4. Αλλάξτε μια συνήθειά σας που ξέρετε ότι τον ενοχλεί. Προσπαθήστε, για παράδειγμα, να ετοιμαστείτε για την έξοδο σας πιο σύντομα από άλλες φορές. Για εσάς είναι απλό, για τα δικά του νεύρα σημαντικό.

5. Αφήστε του ένα γλυκό, ερωτικό σημείωμα δίπλα στο πορτοφόλι του, στον καθρέφτη του μπάνιου, στο κομοδίνο του... Μικρές εκπλήξεις με μεγάλο νόημα.

6. Δεχθείτε να δείτε μια ταινία στο σινεμά που και οι δυο ξέρετε ότι αρέσει μόνο σε αυτόν. Και μην παρασυρθείτε στη γκρίνια ούτε για ένα λεπτό. Αντιμετωπίστε την όλη διαδικασία με απόλυτο χιούμορ.

7. Αγοράστε κάτι όμορφο για την μητέρα του ή προτείνετε του να πάτε μια βόλτα από τη μητέρα του - που δεν το συνηθίζετε, ας είμαστε ειλικρινείς.

8. Ένα μασάζ - δεν χρειάζεται να είναι επαγγελματικής φύσεως - είναι πάντα χαλαρωτικό και επιπλέον μπορεί να αποτελέσει την αρχή για μια ερωτική βραδιά!

9. Διοργανώστε του μια βραδιά ποδοσφαίρου. Προτρέψτε τον να καλέσει τους φίκους του και ετοιμάστε μικρά μεζεδέκια.

10. Φιλήστε τον. Έχετε προσέξει πόσες μέρες μπορεί να περάσουν χωρίς να φιληθείτε; Το φιλί δείχνει αγάπη και έρωτα μαζί. Μην το ξεχνάτε και μην το περιφρονείτε. Ακόμη και το πεταχτό μαρτυρά ότι το ζευγάρι είναι πραγματικά καλά.

ΠΗΓΗ: www.gamos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...