Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

5 δικαιολογίες των αντρών για να μην κάνουν σεξ

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟ ΣΕΞ
Είναι αλήθεια πως οι γυναίκες κατηγορούνται για την διάθεση τους στο σεξ. Με την γνωστή σε όλους δικαιολογία «Αχ! Δεν μπορώ, έχω πονοκέφαλο». Ωστόσο, για τις δικαιολογίες των αντρών ούτε λόγος. Κι όμως, χρησιμοποιούν και εκείνοι προκειμένου να αποφύγουν το σεξ μερικές φορές.
Ιδού λοιπόν οι πιο κλασσικές:
• Είχα δύσκολη μέρα: Ναι είναι δεκτό για μια στο τόσο να μην μπορεί να ανταποκριθεί στο ερωτικό σας κάλεσμα, αλλά αν κάθε βράδυ χρησιμοποιεί την ίδια δικαιολογία, καταλαβαίνετε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Θα πρέπει να προσέξετε μήπως «κουράζετε» παραπάνω από όσο πρέπει στο γραφείο. Για ρίξτε μια ματιά στα καθημερινά του «meeting», όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο.
• Πιεσμένος από τη δουλειά: Θα πρέπει να δείξετε κατανόηση. Μπορεί να περνάει μια δύσκολη περίοδο στη δουλειά του και να έχει αρκετό άγχος. Είναι λογικό λοιπόν να μην μπορεί να χαλαρώσει και να μοιραστεί μαζί σας στιγμές πάθους και έντασης. Ωστόσο, υπάρχει μια μικρή διαφορά μεταξύ της δύσκολης περιόδου στην δουλειά και της συχνότητας που χρησιμοποιεί την δικαιολογία αυτή.
 Δεν αισθάνομαι πολύ καλά: Μπορεί να είναι άρρωστος, να έχει πονοκέφαλο ή πονόδοντο. Πόσο όμως καιρό δεν είναι καλά;
• Σήμερα έχω ανάγκη από μια αγκαλιά: Σε ελεύθερη μετάφραση, «Δεν έχω καμία όρεξη για σεξ». Όποτε, αν από τον «hot εραστή», σας μεταμορφωθεί ξαφνικά σε «αγκαλίτσας», βρείτε τι φταίει άμεσα αλλιώς κινδυνεύετε να αποκτήσετε τον άνδρα «πουφ». Ναι, την κατηγορία των ανδρών που θέλετε να ξαπλώνετε μαζί του στο καναπέ αγκαλιά και να χαλαρώνετε.
Είναι πάντως αλήθεια, πως η δύσκολη καθημερινότητα, οι απαιτήσεις και οι υποχρεώσεις της ζωής, επηρεάζουν τις ερωτικές συνήθειες του ζευγαριού. Όμως, να θυμάστε πως το σεξ είναι πολύ βασικό στοιχείο στη σχέση σας και ο δικός σας κώδικας επικοινωνίας. Αν η ερωτική σας ζωή αλλάξει, προσπαθήστε να δείτε τι φταίει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...