Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

5+1 tips για το πρώτο ραντεβού

ΖΕΥΓΑΡΙ

Τι θα πρέπει να προσέξετε:

Το πρώτο ραντεβού είναι αγχωτικό για όλους, όχι μόνο για τους εφήβους. Τι θα φορέσετε, πού θα πάτε, μέχρι πού θα προχωρήσετε, αν θα του αρέσετε…
Εμείς, μέσα από αυτό το post θα σας δώσουμε 6 βασικές συμβουλές που θα μειώσουν το άγχος σας με αποτελεσματικό τρόπο.
1. Επιλέξτε casual και παράλληλα θηλυκό ντύσιμο. Μη δείξετε ότι προσπαθήσατε πολύ για το αποτέλεσμα. Φορέστε για παράδειγμα το τέλειο blue jeans σας με ένα θηλυκό τοπ.
2. Αν δεν ξέρετε πού θα πάτε (για φαγητό, για ποτό, σινεμά…) προτιμήστε μπαλαρίνες ή παπούτσια με εύκολο τακούνι που δε θα σας κουράσει στο περπάτημα.
3. Το ελαφρύ μακιγιάζ είναι κάτι που εκτιμά πολύ το ανδρικό φύλο. Μη το παρακάνετε λοιπόν. Φροντίστε να είστε λαμπερές, με καθαρό πρόσωπο και τονίστε ελαφρώς τα μάτια. Προσθέστε στα χείλη λίγη λάμψη, ώστε να μην ενοχληθείτε αργότερα αν αρχίστε να φιλιέστε.
4. Υιοθετήστε απλό look και στα μαλλιά σας. Αφήστε τα ελεύθερα, είτε σπαστά, είτε ίσια. Μη βγείτε πρώτο ραντεβού με τα μαλλιά πιασμένα. Οι άνδρες προτιμούν τα ανέμελα.
5. Κάντε αποτρίχωση στα σημεία που θέλετε για παν ενδεχόμενο.
6. Μην παραλείψετε το άρωμά σας. Εξάλλου, μετά τη συνάντησή σας, η μυρωδιά σας θα τον συντροφεύει όλη τη νύχτα.
Το Very Estée είναι ένα απαλό άρωμα,  με έντονη λουλουδένια φρεσκάδα και απαλή ζεστασιά. Αισθησιακό, σέξι και με διάρκεια που δε θα σας εγκαταλείψει στη μέση της νύχτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...