Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Οι 5 φίλες που θα πρέπει να έχεις στη ζωή σου για πάντα

ΦΙΛΕΣ
Ποιες είναι εκείνες οι φίλες που θα πρέπει να έχεις στη ζωή σου ακόμα και αν είστε παντρεμένες;
Σαφώς, όταν παντρεύεται κανείς οι προτεραιότητες αλλάζουν και πλέον ο άντρας σας είναι ο άνθρωπός σας, με πολλαπλούς ρόλους. Σε εκείνον θα κάνετε τα παράπονά σας, θα αναζητήσετε την αγκαλιά, το χάδι την παρηγοριά. Παρόλα αυτά στην ζωή σας θα πρέπει να μείνουν και οι φίλες σας. Μην ξεχάσετε πόσο σημαντικές είναι στην ζωή σας, πόσες φορές ήταν εκεί να μοιραστείτε τις αγωνίες σας, να σας παρηγορήσουν, να διασκεδάσετε, να τους πείτε τις πιο κρυφές σκέψεις και επιθυμίες.
Ποιες είναι όμως εκείνες οι φιλές που πρέπει να μείνουν για πάντα στην ζωή σας;
 Η περιπετειώδης: Όταν θα αρχίσετε να μπαίνετε στην ρουτίνα του έγγαμου βίου, τότε χρειάζεστε μια φίλη που δεν ξεχνάει να ζει. Όχι απλά θα σας ενημερώνει για τα νέα εστιατόρια και bar της πόλης, καθώς και τις θεατρικές παραστάσεις ή θα επιμένει να κάνετε μαθήματα zumba αλλά θα συμμετέχει μαζί σας. Επιμένοντας να την ακολουθείτε και θυμίζοντας σας πως πάντα έχετε δικαίωμα στο επιλέξετε πως θα ζήσετε την ζωή σας.
• Η έμπιστη: Είναι εκείνη η φίλη που τα έχει βρει με την ζωή της και είναι πάντα άνετη. Ξέρετε πως ότι και αν της πείτε θα σας καταλάβει και  θα σας αποδεχτεί χωρίς να σας κρίνει. Μπορείτε να τις εκμυστηρευτείτε τις πιο κρυφές σας σκέψεις και επιθυμίες χωρίς φόβο.
• Η σύμβουλος καριέρας: Η φίλη εκείνη που στο σχολείο ήταν τρελαμένη με τα μαθήματα και τους επαίνους. Ακόμα και τώρα ψάχνεται να είναι πρώτη στην δουλειά της, να ανακαλύψει σεμινάρια, νέες έρευνες και γενικότερα είναι το άτομο που θα μπορείς να εμπιστευτείς και να συμβουλευτείς στα θέματα καριέρας.
• Η παιδική φίλη: Όταν θα έχεις πρόβλημα με την μαμά σου, που σε έχει κάνει έξαλλη, είναι η πρώτη φίλη που θα σου έρθει στο μυαλό να πάρεις για να παραπονεθείς. Ξέρεις ότι δεν πρόκειται να την κατηγορήσει και την κρίνει άσχημα,αλλά θα σε ακούσει και θα σε βοηθήσει να δεις πιο σφαιρικά την κατάσταση. Ο λόγος είναι ότι σας ξέρει δεκαετίες τώρα και έχετε μεγαλώσει μαζί. Ξέρει τις αντιδράσεις σου, τις σκέψεις σου και τις αδυναμίες σου. Είναι εκείνη που δεν πρόκειται να βιαστεί να βγάλει συμπεράσματα αλλά θα σε βοηθήσει να θυμηθείς παρόμοιες καταστάσεις του παρελθόντος.
 Η αταίριαστη φίλη: Αν δεις όλες σου τις φίλες μαζί θα καταλάβεις, πως αυτή η φίλη είναι η μόνη που δεν σου ταιριάζει. Είναι τελείως διαφορετική από εσένα, ίσως έχετε κάποιο κοινό hobby ή κάτι που αρέσει και στις δύο. Και όμως αυτή ακριβώς η διαφορά είναι που σας ενώνει. Σε βοηθάει να ανακαλύψεις και να εκφράσεις πτυχές του εαυτού σου που οι άλλες φίλες σου δεν μπορούν να το δουν. Όταν είστε μαζί νιώθετε σαν να είστε με ένα κρυφό κομμάτι του εαυτού σας. Η αταίριαστη φίλη σας κάνει να νιώθετε μοναδική επιτρέποντας σας να είστε ο εαυτός σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...