Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

5 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!


5 Σημάδια που δείχνουν πως σας αγαπάει πραγματικά!

Μ' αγαπάει ή όχι; Μήπως τρώω δούλεμα; Τι λέτε κορίτσια ; Μήπως να ρωτήσουμε έναν άντρα; Να πάμε σε καφεντζού; Σίγα μην πάμε  και για χρησμό στην Πυθία κοπελιά! Χαλαρά θες να έχεις το κεφαλάκι σου ήσυχο και να μην τους κάνεις τα νεύρα φρυγανιές σε φίλους και γνωστούς διάβασε τα 5 σημάδια της Staxtopoutas και  θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.Έχεις γνωρίσει ένα αγόρι που έχει όλα τα καλά του κόσμου. Είσαι χαρούμενη και αρχίζεις να σκέφτεσαι το μέλλον μαζί του αλλάαν σε αγαπάει τότε στα παρακάτω 5 σημάδια που θα τσεκάρεις θα σου λύσουν όλες τις αμφιβολίες...



1.Βάζει άλλες προτεραιότητες. Μέχρι πρόσφατα έβλεπε πολύ συχνά τους φίλους του, κανόνιζε κάποια πράγματα χωρίς να σε ενημερώσει, δούλευε περισσότερες ώρες. Τώρα σε συμπεριλαμβάνει σε ό,τι κάνει και φροντίζει να σου αφιερώνει τον περισσότερο χρόνο.

2.Δεν κοιτάζει άλλες κοπέλες. Δεν λέμε πως ένα αγόρι θα συμπεριφέρεται πάντα σαν να είναι αόρατος ο υπόλοιπος γυναικείος πληθυσμός, ωστόσο αν το αγόρι σου είναι προσηλωμένο σε σένα και δεν δώσει (πολύ) σημασία σε εκείνη την εκρηκτική ξανθιά που κάθεται απέναντι τότε όλα βαδίζουν στο σωστό δρόμο.

3.Σε βρίσκει τέλεια όπως είσαι. Μπορεί να γελάς με τον πιο αστείο τρόπο, να είσαι αδέξια όταν περπατάς, να γκρινιάζεις περισσότερο από όσο πρέπει κλπ .. το αγόρι σου όμως σε βρίσκει γοητευτική και σε αγαπάει για τα ελαττώματά σου.

4.Έχει ξεχάσει τις πρώην του. Μπορεί να έχει κάποια τηλέφωνα καταχωρημένα ακόμα αλλά δεν διανοείται να σκεφτεί ότι μπορεί να κάνει κάτι. Όλες αποτελούν παρελθόν από τη στιγμή που σε γνώρισε. Απαπα!! Κελεπούρι είναι κοπελιά!!


5.Σκέφτεται το μέλλον μαζί σου. Χωρίς να αναφέρεις εσύ κάτι, μιλάει για τις επόμενες διακοπές σας, για εκείνη την εκδρομή που θα πάτε σε μερικούς μήνες, για το γάμο του κολλητού  του που θα γίνει το επόμενο καλοκαίρι και θέλει να πάτε μαζί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...