Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

8 ‘’άτυχες’’ στιγμές στο sex και πώς να τις αποφύγετε

couple
Οι απρόοπτες σεξουαλικές περιπτύξεις μπορεί να έχουν αυξημένη ευχαρίστηση μπορεί όμως να σας φέρουν και σε δύσκολη θέση.
Δεν χρειάζεται φυσικά να αποφύγετε την ερωτική επαφή επειδή έτυχε και δεν είστε προετοιμασμένες γι” αυτό. Μερικά tips που πρέπει να έχει κατά νου πριν προχωρήσετε, έτσι ώστε να μην αισθανθείτε αμήχανα και να αφεθείτε στην απόλαυση της στιγμής.
1. Είπατε κάτι που δεν έπρεπε: Για να αποφύγετε να πείτε κάτι που κατά πάσα πιθανότητα θα μετανιώσετε, κάντε μια συνειδητή προσπάθεια να χαλαρώσετε και να αφοσιωθείτε σε αυτόν. Εάν σκέφτεστε κάτι άλλο εκτός από αυτόν θα φανεί. Γι’αυτό χαλαρώστε.
2. Νυστάξατε: Δουλεύοντας σ’ένα απαιτητικό περιβάλλον και προσπαθώντας να ισορροπήσεις την καριέρα σου και την προσωπική σου ζωή,μερικές φορές αυτό μπορεί να οδηγήσει στην ‘’καταστροφή’’. Αν είστε πραγματικά κουρασμένες χωρίς καμιά σεξουαλική διάθεση,απλά συζητήστε μαζί του όσο περισσότερο μπορείτε.Είναι πολύ προτιμότερο από μια νύχτα-καταστροφή.
3. Αυτός θέλει,εσύ όχι: Αν δεν είναι η μέρα σας και δεν έχετε σεξουαλική διάθεση, ξεκαθαρίστε το του από την αρχή πριν προχωρήσετε και τα πράγματα γίνουν πιο ‘’σοβαρά’’.
4. Το κινητό σας χτυπάει ασταμάτητα: Ακόμη κι αν είναι ανάγκη, το κινητό σας μπορεί να περιμένει. Πρέπει να επικεντρώσετε το ενδιαφέρον σας σε εκείνον γι αυτό κάντε όλες τις απαραίτητες κλήσεις και στείλτε όλα τα αναγκαία μηνύματα πριν τον συναντήσετε. Αφήστε το κινητό στην τσάντα σας!
5. Δυσοσμία στην αναπνοή: Μερικές μυρωδιές μπορεί να είναι πολύ ενοχλητικές για τον σύντροφό σας,γι’ αυτό αποφύγετε όταν βγείτε έξω να παραγγείλετε φαγητά που αφήνουν έντονες μυρωδιές. Ένα σπρέι μέντας για εισπνοή ή μία τσίχλα θα μπορούσαν να βοηθήσουν την κατάσταση.
6. Ξεχάσατε την αποτρίχωση: Τα μαλλιά σας είναι τέλεια, το φόρεμα σας είναι εκθαμβωτικό κι όμως τα πόδια σας δεν είναι άψογα ξυρισμένα δημιουργώντας σας πρόβλημα την ώρα της ‘’τριβής’’. Έρχεστε σε αμηχανία αλλά είναι πολύ λίγα αυτά που μπορείτε να κάνετε εκείνη τη στιγμή. Για να το αποφύγετε, βάλτε υπενθύμιση για αποτρίχωση δύο μέρες πριν το ραντεβού.
7. Με τα μαλλιά..στο χέρι: Είτε πρόκειται για περούκα, extension, τρέσα,πλεξούδα θα μπορούσε να βγει αν δεν είστε προσεκτικές. Κατάστησε σαφές ότι το να αγγίζει τα μαλλιά σου είναι ένα τεράστιο ‘ ΌΧΙ-ΌΧΙ’.
8. Φοράτε ακόμη το body shaper: Πολλές φορές θέλετε να δείχνουν τα ρούχα πάνω σας χωρίς καμιά ατέλεια,γι’αυτό κι επιλέγετε τα body shapers. Θυμηθείτε να επισκεφτείτε την τουαλέτα πριν ξεκινήσει το ερωτικό παιχνίδι μεταξύ σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...