Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

"Οι Έλληνες μολύνονται με AIDS για να λαμβάνουν επιδόματα"

Ε ΟΧΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΜΑΣ...ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΣΕΒΑΣΜΟΣ...ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΜΑΣ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΠΑΝ...

Οι Έλληνες μολύνονται με AIDS για να λαμβάνουν επιδόματα
Στοιχεία σοκ καταγράφονται σε έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, σύμφωνα με τα οποία πολλοί άνθρωποι στην Ελλάδα, κυρίως χρήστες ναρκωτικών, μολύνονται εκούσια με τον ιό HIV ώστε να εισπράττουν τα επιδόματα πρόνοιας.
«Τα στοιχεία δείχνουν δραματική αύξηση των χρηστών ηρωίνης και των μολύνσεων από τον ιό HIV. Σχεδόν οι μισές μολύνσεις έγιναν εκούσια, ώστε οι χρήστες να λάβουν τα ειδικά επιδόματα, αλλά και για να ενταχθούν πιο σύντομα σε προγράμματα απεξάρτησης» υπογραμμίζει η έκθεση, προειδοποιώντας: «Αυτά τα αρνητικά στοιχεία για την Ελλάδα στέλνουν σήμα κινδύνου σε άλλες χώρες που ακολουθούν πολιτικές σκληρής δημοσιονομικής λιτότητας, ανάμεσά τους η Ισπανία, η Ιρλανδία και η Ιταλία».

Ένα ακόμα συγκλονιστικό στοιχείο είναι ότι ο αριθμός των αυτοκτονιών έχει αυξηθεί δραματικά εν μέσω της οικονομικής κρίσης.
«Το ποσοστό αυτοκτονιών αυξήθηκε κατά 17% σε διάστημα δύο ετών ως το τέλος του 2009 ενώ με βάσει στοιχεία του υπουργείου Υγείας, το πρώτο εξάμηνο του 2011 το ποσοστό αυτοκτονιών αυξήθηκε κατά 40%», επισημαίνει η έκθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...