Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Black & white: ο απόλυτος συνδυασμός!




Η διακοσμήτρια του TLIFE, Άννα Βασιλάκη, σού δείχνει πώς να συνδυάσεις με τον πιο μοντέρνο τρόπο τα κλασικά και αγαπημένα χρώματα: το άσπρο και το μαύρο!

/
Με βασικό οδηγό το λευκό, σε αυτό το σαλόνι χρησιμοποιήθηκαν αντικείμενα με μαύρο περίγραμμα ή μαύρο χρώμα, όπως τα κάδρα, το φωτιστικό, το τραπεζάκι και το μαξιλάρι. 


Οι ασπρόμαυρες ρίγες είναι ένας υπέροχος τρόπος να συνδυάσεις αυτά τα δύο χρώματα. Σε ένα λευκό δωμάτιο, το ασπρόμαυρο χαλί δίνει χαρακτήρα.



"Σπάσε" την κυριαρχία του μαύρου με λευκά στοιχεία όπως μαξιλάρια αλλά και ξύλινα έπιπλα όπως αυτό το τραπεζάκι!



Το απόλυτο λευκό διακόπτεται από πολλές ασπρόμαυρες πινελιές καθώς και από ελάχιστο χρώμα στο φυτό. 



Εάν το μαύρο είναι το αγαπημένο σου χρώμα, βάψε έναν τοίχο σε πολύ βαθύ γκρι και συνδύασέ το με λευκό πάτωμα, λευκά περιγράμματα και έπιπλα σε ανοιχτόχρωμο ξύλο για να μη δείχνει μουντό.


Αυτό το.... ζεν δωμάτιο είναι λευκό όμως το μαύρο περίγραμμα στο παράθυρο και στο τζάκι αλλά και το γεωμετρικό χαλί σε άσπρο-μαύρο το κάνουν πολύ πιο ενδιαφέρον!



Σε αυτό το δωμάτιο κυριαρχούν τα μαύρα έπιπλα και αξεσουάρ. Ο βασικός χώρος όμως είναι λευκός για να διατηρείται η ισορροπία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...