Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Τα τρία σημάδια του έρωτα

ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Πως θα καταλάβετε εάν αυτός μπορεί να είναι ο άνθρωπος της ζωής σας.
Οι περισσότεροι από εμάς όταν γνωρίζουμε ένα νέο πρόσωπο λειτουργούμε με το ένστικτο μας και ελέγχουμε την λεγόμενη “χημεία” που μπορεί να υπάρχει μεταξύ μας. Αυτό σαφώς είναι μια καλή αρχή. Υπάρχουν όμως τρία βασικά σημεία όπου αποκαλύπτουν εάν το άτομο που γνωρίζεται για πρώτη φορά μπορεί να εξελιχθεί στον έρωτα της ζωής σας.
Η φυσική έλξη, η μυρωδιά του και η ποιότητα της επικοινωνίας. Σύμφωνα λοιπόν με ένα γνωστό ψυχοθεραπευτή από τη Νέα Υόρκη αυτά είναι τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να ξεκαθαρίσετε το τοπίο. Η φυσική έλξη είναι πάντα το σκαλοπάτι που θα σας κάνει να θέλετε να διερευνήσετε περισσότερο το άτομο απέναντι σας. Εξίσου σημαντικό όμως είναι να σας αρέσει η μυρωδιά του και το πώς αισθάνεστε την επιδερμίδα του. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που δεν πρόκειται να αλλάξουν και είναι σημαντικό να σας έλκουν ειδικά όταν πρόκειται να κοιμάστε στο ίδιο κρεβάτι. Η οσμή μη ξεχνάτε είναι μια δυνατή αίσθηση που τόσο στον άνθρωπο όσο και στα ζώα καθορίζει την έλξη προς το ταίρι τους.Τέλος είναι το θέμα της επικοινωνίας. Από τις πρώτες συζητήσεις σας μπορείτε να εντοπίσετε πολλά χαρακτηριστικά του άλλου μέσα από τον τρόπο που επικοινωνεί και εκφράζετε. Πόσο συναισθηματικός μπορεί να είναι, εάν έχει κατανόηση, εάν είναι εγωιστής, εάν είναι καλός ακροατής . Ελέγξτε λοιπόν πρώτον εάν θέλει να μάθει πράγματα για εσάς και δεύτερον εάν ακούει τις απαντήσεις σας. Αυτό το τελευταίο σημείο ίσως είναι και το πλέον καθοριστικό όταν θα πρέπει να πάρετε την απόφαση σας για το πώς πρέπει να προχωρήσετε με το συγκεκριμένο πρόσωπο.
Πηγή: www.psychologies.co.uk

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νονοι και δωρα (ιδεες)

  Ένα από τα πιο σημαντικά  δώρα  που πρέπει να κάνετε στα βαφτιστήρια σας είναι η πασχαλινή λαμπάδα. Συμβολίζει την Ανάσταση του Κυρίου, τη...