Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η τεχνολογία δίνει ώθηση στην… απιστία!

diaforetiko.gr : MediaAssets4 600x370 Η τεχνολογία δίνει ώθηση στην… απιστία!
Υπάρχουν πολλοί λόγοι και ακόμη περισσότεροι τρόποι να απατήσει κανείς, όμως φαίνεται πως η εξέλιξη της τεχνολογίας το κάνει ακόμη πιο εύκολο! 
Μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Πανεπιστήμιο του Σικάγο δείχνει ότι το 25% των παντρεμένων ζευγαριών είχε κάποια στιγμή εξωσυζυγική σχέση, ενώ πρόσφατη έρευνα για τη Σεξουαλική Συμπεριφορά των Αμερικανών δείχνει ότι το 14% των παντρεμένων γυναικών έχει απατήσει τουλάχιστον μία φορά το σύζυγό του, με το αντίστοιχο ποσοστό στους άνδρες να αγγίζει το 22%.
Αυτά τα ποσοστά αναμένεται να αυξηθούν ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Ένας από τους λόγους είναι οι μειωμένοι ηθικοί ενδοιασμοί απέναντι στην απιστία. Όμως ακόμη σημαντικότερο ρόλο παίζει η τεχνολογία, η οποία διευκολύνει τα ερωτικά παραστρατήματα.
Υπάρχουν μάλιστα και applications που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει! Ένα από αυτά, για παράδειγμα, χρησιμοποιεί το GPS του τηλεφώνου προκειμένου να εντοπίσει άτομα που βρίσκονται στη γύρω περιοχή και είναι ερωτικά διαθέσιμα! Μια άλλη εφαρμογή επιτρέπει την αποστολή μηνυμάτων και φωτογραφιών με δυνατότητα διαγραφής σε συγκεκριμένο χρόνο, ώστε να μην υπάρχει ανησυχία ποιος θα τα ανακαλύψει.
Υπάρχουν βέβαια και αντίστοιχες ιστοσελίδες, στις οποίες μπορεί να δημιουργήσει κάποιος ανώνυμο προφίλ και να… απατά ανενόχλητος!
http://www.onmed.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...