Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Τα μεθεόρτια του σεξ

ΜΕΘΕΟΡΤΙΑ ΤΟΥ ΣΕΞ
Έχετε σκεφτεί πως αντιδράτε μετά το σεξ;
Τα περισσότερα ζευγάρια χαλαρώνουν βλέποντας ταινία ή κοιμούνται. Όμως, έτσι χάνουν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να έρθουν πιο κοντά και να παρατείνουν τη διάρκεια της καλής τους διάθεσης. Μέτα από ένα πολύ καλό σεξ και φτάνοντας στην κορύφωση και οι δύο στο αίμα σας έχετε τα χημικά της ευτυχίας τα οποία μπορούν να σας διασφαλίσουν μια υπέροχη βραδιά ή να σας κρατήσουν ζεστούς για ένα δεύτερο γύρο. Είτε λοιπόν είστε ζευγάρι χρόνια είτε είστε λίγο καιρό δείτε μερικές ιδέες για να απολαύσετε και τα μεθεόρτια του σεξ:
• Οργανώστε το έγκλημα από την αρχή: Αντί λοιπόν με το που τελειώσετε να κάνετε επιδρομή στο ψυγείο ή να ψάχνετε τι θα παραγγείλετε, μείνετε στο κρεβάτι με κρασί, κράκερ και τυριά.
• Αφήστε το συνωστισμό στο ντους: Μπορείτε να κάνετε μαζί ένα χαλαρωτικό αφρόλουτρο. Έχετε πρόχειρα και μερικά κεριά πάνω στο καθρέπτη. Ή χαρίστε ο ένας τον άλλον ένα αισθησιακό μασάζ.
• Κόψτε την επικοινωνία με τον έξω κόσμο: Απελευθερωθείτε από κινητά, τηλέφωνα και οποιαδήποτε άλλη συσκευή σας συνδέει με τους έξω. Μείνετε οι δύο σας χαλαρώνοντας και αποφεύγοντας να σας χαλάσουν την στιγμή.
• Δώστε φως: Μπορείτε να ανάψετε κεριά, επιλέξτε χαλαρή μουσική και συνοδεύψτε τα με λίγο κρασί.
• Ντύστε ο ένας τον άλλον: Όπως ακριβώς γδυθήκατε. Θα σας γλιτώσει από την αμήχανη στιγμή της απομόνωσης, όπου ο καθένας παλεύει με τα κουμπιά του και αναρωτιέται τι να σκέφτεται ο άλλος.
Tο ζητούμενο είναι να μείνετε όσο χρόνο μπορείτε μαζί, κάνοντας πράγματα που θα σας χαλαρώσουν, θα σας φτιάξουν την διάθεση και φυσικά θα σας φέρουν πιο κοντά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γιατί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχτούν το διαφορετικό;

  Είναι γεγονός ότι οι άνθρωποι έχουν μία έμφυτη τάση να φοβούνται οτιδήποτε διαφορετικό, φοβούνται το άγνωστο, φοβούνται αυτό που δεν ξέρου...